Filiz sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 12:32

Beymen.com dan satın aldığım ürün defolu geldi derhal ürünü iade ettim ve durumu bildirdim. Ürün kaplaması soyulmuş haldeydi Ancak firma ürünü iade almayı reddetti bana geri gönderildiği bilgisi verildi. Defolu ürünü iade almaktansa özensiz kontrolsüz orijinal ürün ambalajı yırtılmış şekilde başka bir koliye koyularak gönderilmiş ürün bu bilgiler paylaşıldığı halde tarafıma gönderilmiştir.
Beymen müşteri temsilcisi ile görüştüğümde firmanın iadeyi kabul etmediği bilgisi verilmiştir. Ben bu ürünü Beymen'den aldım. Beymen'in sorumluluk almamasını kabul edilebilir bulmuyorum
Eklediğim görsel incelendiğinde soyulma çok net bir şekilde görülecektir. Ürünün bana teslim edildiği saat ile benim site üzerinden yaptığım iade başvurusu arasında 30 dakika vardır. Kutuyu açar açmaz üründeki soyulmayı gördüm durumu derhal bildirdim
Beymen markasının müşteriyi mağdur etme konusunda topu tedarikçi firmaya atması hiçte doğru bir tavır değil. Çünkü ben ürünü Beymen den aldım. Daha önce kutusu açılmış parçalanmış elektronik ürünü kontrolsüz bir şekilde müşteriye gönderen Beymen. Com un sorunu halletme konusunda isteksiz davranması iyi niyet kurallarına aykırıdır. Yaşadığım benden kaynaklı olmayan bu sorunun çözüleceğine bu günkü telefon görüşmesinden sonra hiç inancım kalmamıştır
Beymen kendi sitesinden satılan ürünlerin defolu olup olmadığını kontrol etmiyor faturayı müşteriye yıkmaya çalışıyor

Filiz

Benim sorunum çözülmedi neden sorun çözüldü olarak görünüyor anlamadım

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
24 Aralık 2024 18:38
Beymen'den Gelen Hasarlı Ürün Ve İade Sorunu
Beymen'den Gelen Hasarlı Ürün Ve İade Sorunu
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
25 Ekim 2024 19:25
Beymen'de Sürekli İptal Edilen Siparişler Ve Yetersiz Stok Yönetimi
Buse sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 21:41