Yasemin
29 Mart 2024 23:14

Beymen, sahte Bottega Veneta çanta satıyor! Bottega Veneta Mini Jodie çantasının gold rengini sipariş ettim. Ürün, içi kağıt dolu bir şekilde, garanti belgesi ve koruma bandı takılı etiket ile geldi. Daha sonra aynı ürünün beyaz rengini sipariş ettiğimde ise, ürün garanti belgesi, koruma bandı ya da kağıt olmadan gönderildi. Ürünleri karşılaştırdığımda, gold renginin şekil, deri kalınlığı ve büyüklük olarak tamamen farklı olduğunu; beyaz olanın ise kalitesiz ve Jodie şeklinden uzak durduğunu fark ettim. Gold renkteki çantanın alt kısımdaki örgüler birbirine denk getirilmişken, beyazda bu durum tamamen farklı. Fotoğraflarda iki ürünün de içi tamamen boş görünüyor. Beymen'den alışveriş yaparak güvenilir olduğunu düşünmeyin; zira Beymen, pek çok üst segment markanın tasarımlarına çok benzer ürünler tasarlıyor. İki ürünü de iade ettim. Sonuç alınca burayı da güncelleyeceğim.

Berfin
Berfin

Beymen Akasya mağazasından haziran ayında almış olduğum stella marka ürünün sap kısımları deforme oldu (3 aylık süre içinde çok fazla kullanmamama rağmen). Ayrıca iç bölgesi yapıştırıcı ile yapıştırılmış ve onun etkisi azalmıştı, ürünü incelemeye gönderdiğimde olumsuz dönüş aldım, mağazada reyondaki aynı ürünle karşılaştırdığımda Beymen'de çalışanlar bile farkı görürken ürün inceleme departmanı nasıl göremiyor, Tekrar incelemeye gönderdim, süreç zaten çok uzun, böyle bir marka müşteri memnuniyetine nasıl önem vermiyor.

Hafsa
Hafsa

Merhaba sonuç aldınız mı acaba çok şaşırdım ve merak ettim

Gökçe
10 Haziran 2025 10:29

Bottega Çantamın Derisindeki Soyulma Sorunu 8 Ayda Çözülmedi

Gisele
26 Ağustos 2025 13:06
Bottega Çantamın Derisindeki Soyulma Sorunu 8 Ayda Çözülmedi
bottega-cantamin-derisindeki-soyulma-sorunu-8-ayda-cozulmedi-2.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 11:39