Beymen Kozmetik Zorlu Center

Şadan
09 Ocak 2024 20:47

24 Aralık 2023 Pazar günü Beymen Zorlu Center şubesinden aldığım 70 ml'lik Kurkdjian marka Baccarat parfümün kalıcılığını bilmeyen yoktur. Bu koku yoğunluğu, çevreye verdiği etki ve kalıcılığından dolayı oldukça popülerdir. Ancak her zaman kullandığım ve bir pompa sıkıldığında tüm gün etkisini koruyan bu parfümü şubeden aldığımdan beri sıfır kalıcılıkla deneyimliyorum. Adeta şişeyi üstüme boşaltıyorum diyebilirim. Arkadaşlarıma koku alıp almadıklarını soruyorum, 'Hayır, koku gelmiyor' diyorlar. Kalıcılık hiç yok. İlk kez bu markada böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bana verilen üründe bir problem olabilir. Acil değişim talep ediyorum.

Özgür

Benim de başıma geldi. Beymen Katar'lılara satılmış. İşin aslı astarı nedir, tahmin etmek çok zor değil. Peşini bırakmayın lütfen. Şikayet edebileceğiniz her yeri deneyin.

Sinem

İyi akşamlar bende aynı kokunun Ankara Armada Beymen şubesinden 200 ml 31.310 TL ödeyerek aldım ancak dediğiniz gibi kalıcılık sıfır bir saat bile üzerimde kalmıyor bir problem var bu mümkün olmamalı. Size cevaben dönüş oldu mu ne yaptınız?

Şadan
10 Ocak 2024 11:15
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Memo Marfa Parfüm Etkisi Çok Kısa

Tarık
03 Nisan 2024 11:03
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
09 Ekim 2023 13:52