Beykent Üniversitesi Hastanesi Çocuk Polikliniği Doktoru

05 Ocak 2024 19:53

05.01.2023 tarihinde saat 16:30'da 4 yaşındaki oğlum ile Çocuk Polikliniği'ne giriş yaptık. Oğlumun muayenesi Ö**** Ö****** adlı doktora açıldı. Bu doktorun asistanına oğlumun ateşli olduğunu, eğer çok bekleyeceksek başka bir kuruma gidebileceğimi belirttim. Doktorun asistanı bana 4 kişinin olduğunu ve kısa sürede oğlumun muayeneye alınacağını belirtti. Tam 1 saat 15 dakika bekledim. Tekrar doktorun asistanına neden bu kadar beklediğimizi sordum ve 'Tamam o zaman sizi alalım' diyerek ateşli oğlumu doktorun odasına aldı. Doktor Ö**** Hanım, oğlumu gördüğü anda 'Ben sizin adınızı söylemedim ki, neden girdiniz? Sizden öncelikli hastalarım var, onları alacağım' dedi. Ben de oğlumun ateşli olduğunu, zaten yeterince beklediğimi ve asistanının beni aldığını belirttim. Doktor Ö**** Ö****** bana, kendisinden yerinden kalkmadan hasta baktığını, oğlumun ateşli olarak beklemesinde sıkıntı olmadığını, şimdi onu muayene edemeyeceğini ve odasından çıkmamız gerektiğini belirtti. Yani bu kadar ateşli bekleyen bir çocuk, özel bir sağlık kurumunda doktor odasından kovuldu. Merak ettiğim, kurumunuzda çalışan doktor hanım neye göre hasta seçiyor?

Leila sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 22:45

Koç Üniversitesi Hastanesi Acil Çocuk Doktoru Şikayet

15 Haziran 2024 01:09
Koç Üniversitesi Hastanesi Acil Çocuk Doktoru Şikayet
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 19:26

03 Ağustos 2024 13:42