Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 16:21

Beşler marka 400 gram 3 paket yağsız kuşbaşı aldım. İçinden yağlı, kesilmemiş et ve kağıt gibi dağılan et çıktı. Ne yedirildiğimizi bilmiyorum ama Beşler'in daha iyi bir kontrol sürecinden geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Sağlığımızla oynanmasına izin verilmemeli. Eğer aldığım ürün yapay et ise, tüm yasal yollarla şikayette bulunacağım.

01 Nisan 2024 16:00

Harici iftar saatine yakındı mecbur ayırabildiğim kadar ayırıp yemek yaptım ama kokusu ve tadındaki farklılıktan dolayı çöp oldu. Yiyemedik bile. Sağlığımızla oynamaya hakları yok. Denetlemeler arttırılsın ne Eti yiyoruz biz.

03 Nisan 2024 18:14
Beşler Yağsız Kuşbaşı Tamamen Yağ Dolu

Yağsız kuşbaşının içerisindeki yağ oranının normal olduğu söylenerek kendilerinin hatasız olduğunu dile getirmeye çalıştılar kesinlikle böyle bir şey yok doğruyu söylemiyorlar ya oranlamasına baktığında 400 gramdan eğer ki 80 gram kadar yağ çıkıyorsa etin kendisinin de içlerinde sinir yağları var ise orada bir durulması gerekiyor etin içerisindeki yağları dahil saymadık löp löp için atılan etlerle birlikte olanını gösterdik buna rağmen sanki her şey normalmiş gibi konuşuldu ben de telefonda mühendislerim bu şekilde bunun normal olduğunu dile getirdiğini söyledi harici kesim hatası olan uzun uzun kocaman etleri biz kendimiz doğradık orada resimde de vardı kocaman etli olanı onun da resmini olmadığını iddia etti şimdi tekrar koyacağım aynı resmi iyice bir göz kulak olsunlar çalışan personellerine personeller Eti kesmediği gibi yağını bile ayırmıyor yağsız et diye bizlere yediriyorlar

Handan sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 21:28
Sultan Et ve Gıda Sipariş Edilen Ve Teslim Edilen Ürün Arasındaki Farklar
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 23:42

Akif
10 Nisan 2025 20:32
Ayse sonuçtan memnun değil

31 Ağustos 2023 14:09
Beşler Hazır Köfte Kıyma Kalitesizliği
Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 20:43