Merve sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 16:57

Benetton dan 2 ay önce 1.400 TL'ye çanta almıştım. Ancak 2 hafta dan itibaren kulpu soyulmaya başladı. Ve garantisi var. Çantaya o kadar para verip böyle bir şeyle karşılaştım en kısa zaman da çözülmesini istiyorum. Böyle bir markaya bu kalitesizlik hiç olmadı. Lütfen sorunuma çözüm bulunsun.

26 Haziran 2023 07:53 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz alınmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Benetton Müşteri Hizmetleri

26 Haziran 2023 09:02

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Benetton Müşteri Hizmetleri

26 Haziran 2023 18:05

Merve
Merve

Şikayetim üzerine müşteri hizmetleri ile görüşüp çantamı gönderdim. Ancak müşteri hatası olduğunu söyleyip çantanın kulp kısmını daha beter hale getirip bana göndermişler. Verdiğim paraya ve ilgisizliğe yazık. Çantanın soyulan yerlerini kendim sökecek değilim. Gerçekten alışveriş yapılmaması gereken bir marka

Şaheste
22 Kasım 2023 16:04