Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Benetton Markası Adı Altında Alınan Çantanın Baskısının Ucuzluğu👎🏻

04 Kasım 2024 20:14
04 Kasım 2024 00:42

Ürününün direk yenisini istiyorum artı yetkiliden dönüş bekliyorum bu nasıl bir baskıdır ben bu çantaya dünya para verene kadar ucuz bir şey alsam ilkokuldaki çocuğum liseye kadar kullanırdı

04 Kasım 2024 10:16

Bu eklediğim videoda ilk gösterilen beslenme çantası onda baskı yok fakat çekçekli çanta görüldüğü gibi ivedilikle dönüş bekliyorum

05 Kasım 2024 07:54 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz alınmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Benetton Müşteri Hizmetleri

05 Kasım 2024 09:23

İletişime geçildi fakat çözüm yok ürünü incelemeye göndermem söyleniyor tamam göndereyim onda sıkıntı yok fakat o 21 günlük inceleme sürecinde benim çocuğum hangi çantayla okula gidecek ben yine dünya para harcayıp durduk yere böyle bir ekonomide sizin markanızdan aldığım çantanızın kalitesinden ötürü paramı harcayacağım? Pardon da ürününüzün kalitesini siz biliyorsunuzdur marka diye güvenip alıyoruz ki piyasanın üstünde paralar vererek marka diye, baskı çıkıyor bu benim değil markanın sorunu çözüme ulaştırılacak başka yolu yok paramı çöpe mi attım ben 2 ay kullansın diye bunun cevabını verin? Bu tarz marka ürünlere uzun ömürlü olması nedeniyle para harcıyoruz 2 ayda çöp olsun diye değil!

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Benetton Çanta Sapları Yıprandı, Garanti Kapsamında Değil Ve Ücretli Parça Talebi

Serpil
01 Ocak 01:15
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Benetton Çantam Kısa Sürede Yıprandı, Mağaza Çözüm Sunmadı

17 Ekim 2025 15:43
Benetton Çantam Kısa Sürede Yıprandı, Mağaza Çözüm Sunmadı
benetton-cantam-kisa-surede-yiprandi-magaza-cozum-sunmadi-5.jpg
benetton-cantam-kisa-surede-yiprandi-magaza-cozum-sunmadi-4.jpg
benetton-cantam-kisa-surede-yiprandi-magaza-cozum-sunmadi-3.jpg
benetton-cantam-kisa-surede-yiprandi-magaza-cozum-sunmadi-1.jpg
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Benetton Çantamda Kısa Sürede Deri Dökülmesi Mağduriyeti

03 Ekim 2025 23:54
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Fadime
24 Haziran 2025 20:08