Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 00:07

Trendyol Boyner mağazasından aldığım 1,5 yaşındaki kızım için ayakkabının içinde çivi buldum. Böyle bir dikkatsizliği hiç görmedim. Kızımın parmağı zarar gördü ve biz erken fark ettik. Ya geç kalsaydık? Böyle bir durum affedilemez. Tüm yetkili kurumlara şikayet edeceğim. Resimlere bakın, o çivinin orada ne işi var? Bebek ayakkabısı hiç mi üretimden sonra kontrol edilmiyor?

17 Ocak 2024 13:18

29/12/2023 tarihinde Trendyol Boyner mağazasından United Colors of Benetton markalı bebek ayakkabısı satın aldım. Bebeğime ayakkabıyı giydirdim evin içinde yürür yürümez ağlamaya başladı ayakkabıyı çıkardığımızda sol ayak parmağının kanadığını gördüm. Sorunun kaynağını bulmak için ayakkabının içine baktığımda büyük bir çivi olduğunu gördüm. Bebeğimin fiziksel ve manevi hasarına sebep oldu bu ayakkabı. Firmanın çivi olmaması gereken yerde neden çivi kullandığını ve bir bebek ayakkabısının bu dikkatsizlik ve özensizlikle nasıl piyasaya sürüldüğünün merakı içerisindeyim. Gereken mercilere başvurup haklarımızı korumak için elimden geleni yapacağımı bildiririm.

1705486675398.img-20240116-wa0010.jpg
1705486655848.img-20240116-233624.jpg
17 Ocak 2024 08:15 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz alınmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Benetton Müşteri Hizmetleri

17 Ocak 2024 09:50

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Benetton Müşteri Hizmetleri

17 Ocak 2024 13:06

Evet aradılar toplamda 1 dakika bile konuşmadılar geçmiş olsun Trendyol yetkili biri ile Boyner'in yetkili biti ile iletişime geçilecek dedi bu kadar basit mi?

Özlem
03 Aralık 2024 21:14
Benetton Ayakkabının Dayanıklılık Sorunu
Selin sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 18:51
Calvin Klein Boyner Hasarlı Ayakkabı Satıyor