Adem sonuçtan hiç memnun değil

Ben Derim Ki... Maalesef Artık Ödeme Yapmıyor

08 Haziran 2024 19:09

Benderimki anket sitesini uzun zamandır kullanmaktayım. Şimdiye kadar da bir problem yaşamamıştım ödeme alma konusunda. Ancak son 2-3 aydır talep ettiğim hiçbir akçe 10 iş günü dolmasına rağmen yatırılmıyor. Ben mail atınca akçe miktarımı iade ediyorlar söyledikleri yöntemlerle tekrar mail atmamı istiyorlar. Chrome, Edge tarayıcılarından, başka PC'lerden ve telefondan ayrı ayrı zaman dilimlerinde talepte bulunsam da talebimin alındığına dair mail geliyor ancak ödemeyi maalesef yapmıyorlar. Açıkçası bu durum uzun zamandır kullandığım bu sitenin güvenilirliğini bende zedelemeye başladı. Son olarak da bana 06.06.2024 (perşembe) mail atıldı ve 07.06.2024 (cuma) için hangi saat dilimlerinde müsait olup olmadığıma dair bilgi istenildi. Sabah 09:00 – 11:00 ve 14:00 – 17:00 saatleri arası müsaitim dememe rağmen yine aranmadım. Üstüne aramadınız diye mail attım yine cevap alamadım. An itibariyle de 43.600 akçem (436 TL) bakiyem mevcut ve yine para çekme talebinde bulundum. Muhtemelen 10 iş günü içerisinde yine yatırılmayacak. Açıkçası ya artık ödeme yapmayarak eski güvenilir imajlarını değiştirmek istiyorlar ya da destek ekipteki arkadaşlar yeterince işinin ehli değil.

31 Ekim 2024 14:58 (Şikayetten 4 ay sonra)

Aynısı bende de mevcut. Bari olumlu ya da olumsuz cevap verseler. Onu bile esirgiyorlar.

Anket Ödemem Yapılmadı, Bilgi Bekliyorum

22 Temmuz 12:55