Nalan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 15:28

Milas/Muğla Bellona şubenizden Şubat 2024 tarihinde aldığım 6 adet Mirante sandalyenin birkaç gün sonra bacakları oynamaya ve yamulmaya başladı. Sonrasında servisi çağırdık ve servis üretim hatası olduğunu, vidalarının sıkılması gerektiğini, bunun için sandalyelerin tüm kaplamalarının sökülmesi gerektiğini söyledi. Ben de ürünün yenisinin getirilmesini talep ettim, kabul ettiler. Maalesef ki aradan 7 ay geçmesine rağmen hâlâ ürünüm gelmedi ve biz her mağazaya gittiğimizde 'bugün yarın' diye oyalandık. Aldığım sandalyeleri 7 aydır kullanamadım. Masada yemek yiyemiyoruz. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu sandalyeler 7 aydır görseldeki gibi duruyor, kullanılmıyor. Artık yeni, hatasız üretim ürünümü istiyorum.

09 Ağustos 2024 17:27 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 11:40

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 13:21

Müşteri hizmetleri tarafından arandım servis göndereceklerini söylediler ben de kendilerine servisin geldiğini baktığını ürünün hatalı olduğunu ve değişime karar verildiğini, 7 aydır beklediğim sandalyelerin tarafına gönderilmesini Milas Bellona servisi ile görüşmelerini iletmeme rağmen müşteri temsilcisi yapacak bir şey yok deyip aramayı sonlandırmak durumunda kaldık.

16 Temmuz 2024 15:47
Dudullu Bellona Hatalı Ürün!
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
13 Şubat 2025 17:05

Bellona İlgilenmenizi Rica Ediyorum

Özkan
24 Ocak 2024 20:32
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Habibe
26 Haziran 2024 19:25