Bellona İlgilenmenizi Rica Ediyorum

Özkan
24 Ocak 2024 20:32

Bellona'dan yatak odası, koltuk takımı ve yemek masası aldım. Geldiğinden bu yana bir sene oldu. Her iki haftada bir sandalyeleri sıkıyorum, devamlı sallanıyorlar. Arıyorum, geliyorlar, sıkıyorlar ve gidiyorlar. Bu şekilde mi devam edecek? Sandalyeler geldiğinde altı adet almıştım, ikisi kutusunda geldi. Diğer dördü ise streçe sarılı bir şekilde geldi. Aldığım şubeye kaç defa gittim, S***** Bey sağ olsun çok yardımcı oldu ama bunun çözümünü bir türlü bulamadım. Sandalyelerin değişmesini rica ediyorum. Ürünleri aldıktan iki hafta sonra başladı. Sandalyelerin ayaklarının sallanması yeni olan bir şey değil. Bu arada, ben her seferinde kendim ya da servisi çağırarak vidaların sıkılmasından ve gidilmesinden memnun değilim. (Özkan E****)

24 Ocak 2024 20:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

26 Ocak 2024 10:13

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Kalitesiz Ürün Üretiyor.

20 Kasım 2023 09:10

17 Eylül 2023 22:00
"Dilek hanıma teşekkürler"
Bellona Bütün Ürünler Arızalı Çıktı
Bellona Bütün Ürünler Arızalı Çıktı
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
29 Şubat 2024 17:50
Bellona Sandalye Ayak Şikayeti
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
08 Ağustos 2024 18:49