03 Nisan 2024 21:33

İstanbul Anne Kartı Cezası;
Merhaba sayın yetkili,
Geçen sene içerisinde Anne Kartı'nın da bulunduğu cüzdanımı kaybettim. Kaybettiğimi fark ettiğimde 153'ü arayarak kartın kaybolduğunu bildirdim.
Belbim sitesinden İstanbul Kart almak istediğimde ise karşıma 1.400 TL'lik bir ceza çıkmakta. Arayıp 153'ü mağdur olan tarafın ben olduğumu ve cezanın iptalini istedim. Usulsüz kullanım olarak işledikleri cezayı iptal edilemeyeceğini ve tarafımca ödemenin yapıldıktan sonra İstanbul Kart alma hakkına sahip olabileceğimi söylediler.
Fark ettiğim anda bildirimi yapıp iptalini gerçekleştirdiğim kartın cezasını ödemek istemiyorum. Kartı bulan ve kullanan kişinin mağdur edilmesi gerekirken neden ben ceza ödüyorum? Cezanın iptalini rica eder, olumlu cevaplarınızı beklerim. İyi çalışmalar dilerim.

04 Nisan 2024 10:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Beyza B. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Beyza
Beyza
15 Aralık 2025 20:07

Hiçbir şekilde cezayı iptal etmediler ve ödemek zorunda kaldım! Çözüm sağlamıyorlar.

21 Haziran 2023 10:34

20 Temmuz 2023 11:45
Belbim (İstanbulkart) Usulsüz Kullanım
Belbim (İstanbulkart) Usulsüz Kullanım

06 Eylül 2023 07:52
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

BELBİM | İstanbulkart Kayıp Öğrenci Kartı Sonrası Haksız Ceza Ve Ücret İadesi Talebi

03 Mayıs 2025 22:16

27 Ekim 2023 12:49