Yeliz sonuçtan çok memnun

Beeo Yüz Kremi Bozuk Çıktı

09 Aralık 2024 08:59
Yeliz'in Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilisi Elif hanım aradı, sağ olsun çok ilgilendi. Watsons ın çözmesi gereken sorunu firma kendisi halletti. Bozuk olan ürünü geri gönderdim, yenisini yollayacaklarını belirttiler. Kendilerine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.”
08 Aralık 2024 19:13

Merhaba, Watsons indirimden Beeo yüz kremi aldım. Az önce açtığım ürün bu halde maalesef. Daha önce güneş kremini de kullandığım üründe hiç böyle pütürlü bir yapı ve üründen ayrışmış yağ ve bal olmamıştı. Dudak koruyucularında da bir sıkıntı yok ancak bu şekildeki bir ürünü cildime süremem. Konuyla ilgili firmadan dönüş bekliyorum. Teşekkürler

25 Aralık 2024 17:18 (Şikayetten 16 gün sonra)

Sayın Müşterimiz Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden ve şikayet sürecinizdeki anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz. Dilediğiniz zaman bizlere müşteri hizmetleri üzerinden ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

26 Aralık 2024 16:56

Banu sonuçtan hiç memnun değil

Katı Krem Ve Sürekli Erteleme Nedeniyle Acil Yeni Ürün Ya Da İade Talebi

Banu