BDH Bilişim Destek Hizmetleri Yanlış Anlaşılan Şikayet: Samsung S24 Ultra Ekran Sorunu

Alierol
10 Aralık 2024 20:42908

Trabzon'dan, Samsun yetkili servise (BDH Bilişim destek hizmetleri a. Ş) ekranda "matlaşma, grileşme" sorunu diye gönderdiğim Samsung s24 Ultra telefonum geri gönderildiğinde ilgi bilgi formunda;bildirilen arıza kısmına: "kamera/kamerada lekeler var/her zaman" gibi benim şikayetimle alakasız bir şikayet uydurulmuş ve çözüm kısmına; aktif test edildi/genel fonksiyon testleri yapıldı/hata görülmedi, yazıp telefonumu geri gönderdiler.

Benim kamera kısmında bir sıkıntım yok, ekrandaki matlaşmanın nedeni ve giderilmesini talep ettim. Ekranda matlaşma olan bu kısımda herhangi bir kullanım sıkıntısı yok, sadece görüntü estetik sıkıntısı oluyor. Ben detaylı açıklamayı hem metin olarak yazdım, hem de sıkıntılı kısmın fotoğrafını çekip çıktısını alarak gönderdim. BDH Bilişim destek hizmetleri a. Ş'ye mail attım ama henüz dönüş olmadı, bekliyorum.

Yetkisiz Onarım Ve İletişim Eksikliği

Fırat
17 Nisan 2025 12:091.508

24/10/2024 tarihinde satın almış olduğum Samsung Flip 6 modelindeki Samsung Care+ 1 Yıllık Ekran Koruma Sigortası dahil ...

Yetkisiz Onarım Ve İletişim Eksikliği
2 Yorum

Ücretli Onarım Sonrası Cihazımda Yeni Sorunlar Ve Mağduriyet

30 Ağustos 2025 22:311.625

Samsung Galaxy S24 Ultra cihazımı ekran değişimi için garanti kapsamı dışında ücretli olarak Ankara Çankaya BDH İletişim...

BDH Bilişim Destek Hizmetleri Z Flip 4 Cihazımı Sağlam Verdiğim Servisten Ekranı Kırık Şekilde Aldım

27 Kasım 2023 18:151.995

Samsung Z Flip 4 cihazımın ön kamerası bulanık çekiyor ve 'ekran kapanırken kasaya hasar vermemesi için koruma pedleri b...

BDH Bilişim Destek Hizmetleri S23 Şebeke Çekimi Sorunu

Mikail
25 Kasım 2023 21:461.148

15 Eylül tarihinde satın aldığım Samsung Galaxy S23 cep telefonumun şebeke çekimi ve sinyal gücü ile alakalı sorun yaşıy...

Tümünü Gör
BDH Bilişim Destek Hizmetleri Microsoft Hesabım Kapatıldığı İçin Bilgisayarım Açılmıyor!

BDH BilişimDestek Hizmetleri Microsoft Hesabım Kapatıldığı İçin Bilgisayarım Açılmıyor!

Gül
BDH Bilişim Servis Mağduriyeti: Sağlam Denilen Cihaz Hurda Halde Döndü!

BDH BilişimServis Mağduriyeti: Sağlam Denilen Cihaz Hurda Halde Döndü!

BDH Bilişim Destek Hizmetleri Samsung A25 Cep Telefonu Arızası Giderilmedi!

BDH BilişimDestek Hizmetleri Samsung A25 Cep Telefonu Arızası Giderilmedi!

BDH Servisinin Samsung'a Sunduğu Rapor S25 Ultra 2. Kez Servise Gitti

BDH ServisininSamsung'a Sunduğu Rapor S25 Ultra 2. Kez Servise Gitti