Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Elazığ Fuzul Ev Şubesi Tarafından Mağdur Edildim

27 Mayıs 2024 12:40

Fuzul Ev Elazığ şubesinden Nisan 2023'te ev için başvuruda bulundum ancak araçta kampanya olduğunu söylediler. Belli bir miktar peşinat ödeyip taksitleri belirleyip 12 ay sonra kurasız teslimat yapacaklarını söylediler. Ev için dosya açmak istediğimizi belirttik ancak Mayıs'ta tekrardan gelip peşinatınızı biraz daha yükseltip bu açılan araç dosyasını eve dönüştürebilirsiniz dediler. Mayıs'ta şubeye gittik, yeniden sözleşme yaptık. Ev için ve peşinatı yükseltip teslimat tarihini 8 ay kurasıza düşürdük ancak yapılan bu işlem reddedildiğinden araç sözleşmesi devam etmekteymiş ve şube bize bunun için bilgi vermedi. Ocak 2024'te teslimatı olması gereken ev diye bir sözleşme yokmuş. Araç için de Mayıs'ta ev için verdiğim fazladan peşinat takside sayılmadığı için gecikmeye düşmüş ve verdiğim peşinat altın, döviz ve enflasyon karşısında eriyip gitti. Şu an Mayıs'ta almam gereken araç Haziran'a kaldı. Ben evraklarım ile BDDK'ya başvuru yapıp Haziran'da aracımı alıp Ocak'ta alamadığım ev sözleşmesi için eriyen peşinatım ve Haziran'a ertelenen araç için de mahkemeye başvuracağım.

13 Ağustos 2024 15:05

Mümin
09 Mayıs 2024 15:30
bankacilik-duzenleme-ve-denetleme-kurumu-cekilisli-otomobil-sisteminde-yas-sinirlamasi-getirilmesi-1.docx

Oktay
09 Şubat 2024 15:27