Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde Şüpheli Tedavi Uygulamaları

26 Ağustos 2024 10:29

Ara ara topuklarıma vuran ağrılardan dolayı koca İstanbul'da sadece Bayrampaşa Devlet Hastanesi ortopediye randevu bulup gittim. Dr. C***** a*** adlı doktora gider gitmez hemen şikayetimi söyledim. Doktor hoş sohbet bir şekilde röntgene gönderdi. Röntgenden sonra doktor topuk dikeni olduğunu söyleyip beni hemen eczaneden ilaç almaya gönderdi.

Gittim, doktor sigortanın karşılamayacağı 3.700 TL ilaç ve iğne yazmış, ücreti ödedim. Her bir ilaçtan 3 kutu, toplamda 15 kutu ilaç aldım. Sonra doktora gittim, topuktan iğneyi yaptı. 10 gün sonra tekrardan 3.700 TL'lik iğneyi al gel dedi. Yani 10 günde toplamda 10.400 TL para ödemiş olacağım. Daha sedyeden kalkmadan doktor yine sohbet muhabbet... Beline vuran bir ağrı var mı diye sordu. Ben de haliyle evet dedim. Bana eliyle gösterdiği medikalciyi göstererek gidip oradan elime tıkıştırdığı bir kağıtla şunu al gel dedi. Sanki bakkaldan sakız alıyoruz.

Neyse gittim, doktor bant yazmış. Hani şu her yerde 3. Derece yanıkla hastaneye koşan abi ablaların kullanıp acillik olduğu bant. Velhasıl, bandı satan medikalci de bu bant %80 ağrıları giderir demez mi? Ben de 3.000 TL'lik bandı kaptım, doktora gittim. İğne yapılacak odanın kapısında bekliyoruz, her gelenin elinde 1 torba ilaç ve 3.700 TL'lik bir iğne. Hastalardan biri niye her gelene iğne yazıyorlar, 20 kişi girdi 18'inde iğne var dedi. Doktor eczane ile mi anlaşmalı ne? Deyince aklıma şüphe sardı.

Hakikaten de öyleydi, her gelene iğne yazıyorlar. Daha fazla beklemeden gidip bandı iade ettim ve iğneden sonra 2 hafta boyunca yataktan çıkamadım, daha kötü oldum maalesef. Başka bir doktora göründüm, biraz sorup soruşturdum bu hastaneye ve doktorlara giden herkesten aynı şikayeti aldım. Hemen özel hastaneye gittim. Gittiğimde ise doktor buraya çok kişi geldi ve hep de Bayrampaşa zede dedi.

Şaşırdım, onca kişiyi iğneye ilaca gönderip insanların hayatıyla oynuyorlar. Ben hastaneye gitmeden doktoru araştırmıştım lakin bir şey bulamadım. Zaten gerekli her yere şikayet ettim.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun İlaç Yazmaması Ve Tehditkâr Üslubu

21 Eylül 2023 10:20
Ecrin sonuçtan memnun değil