12 Ocak 2024 19:37

25.12.2023 tarihinde Koçtaş'tan Baymak BT 8000 ani su ısıtıcısı satın aldım. Baymak Müşteri Hizmetleri'nin sesli yanıt hizmetiyle ertesi gün için randevu aldım. Servis elemanları o gün geç saatte gelerek montajı gerçekleştirdiler. Montaj için 400 TL ve eski ürünün sökümü için 100 TL olmak üzere toplamda 500 TL ödeme yaptım. Montajın ardından ürün çalışıyordu ancak servis elemanı garanti belgesini imzalamadan ayrıldı ve sadece ürünün fotoğrafını çekti. Durumu belirttiğimde, ertesi gün sekreterlerinin beni arayacağını söyledi ancak kimse tarafından aranmadım. Bir gün sonra Baymak ani su ısıtıcısını kullanarak duş aldım ve servis elemanının talimatlarına göre açma-kapama işlemini uyguladım. Ancak bir hafta sonra cihaz çalışmamaya başladı, su ısıtmıyor ve sağdaki tek ışık yanıyor. 11.01.2024 tarihinde Baymak Müşteri Hizmetleri'ne arıza kaydı oluşturdum. Ertesi gün Can Teknik Servisi beni arayarak ani su ısıtıcısını söküp kendilerine götürmemi istedi. Buna itiraz ettiğimde, Müşteri Hizmetleri'nin bunu söylemeyi unuttuğunu ifade ettiler. Bunun üzerine Müşteri Hizmetleri'ni tekrar aradım ve durumu aktardım. Garanti kapsamında hiçbir işlem yapılmamış olduğunu ve servisin bana gizli bir garanti uygulamış olabileceğini söylediler. Bu durum karşısında şaşkınlığımı ve hayal kırıklığımı ifade etmek istiyorum. Baymak gibi büyük bir firmanın dürüst olmayan kişilerle çalışmasını anlamakta güçlük çekiyorum. Bu ürünü iade etmek ve bir daha bu tür sorunlar yaşamak istemiyorum. Garantisi olmasına rağmen hizmet alamamak çok üzücü. Can Teknik Baymak yetkili servisinin bu tutumu kabul edilemez.

profile profile
13 Ocak 2024 10:18 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Recep

Baymak ani su ısıtıcıları çok kötü çıktı maalesef. Çok sık bozuluyor ve servisler bu konuda bıkmış durumda. Benim cihaz 15 gün içinde üç kez bozuldu. Her seferinde aynı gün yine bozuldu.

Orkun
11 Şubat 2024 23:23
Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2023 14:40
"Teşekkür ederim."
Cihat sonuçtan çok memnun

Cihat
18 Aralık 2023 03:36
"Baymak firmasına, Üsküdar ünalan mahallesinde olan Özellikle Batı teknik Baymak yetkili servis çalışanlarına çok teşekkürler müşteri memnuniyeti güler yüz anlayışlı ve çözüm odaklı arkadaşlar. Sorunumuzu hallettiler"
Baymak Kategorileri