Baymak Klima Sıcak Mod Sorunu

Aydın
20 Ekim 2024 09:02

Baymak 12000 klimamdaki sorun, sıcak modda kendiliğinden kapanıyor ve tekrar çalışıyor. Bazen ise hiç açılmıyor. Klimadan tuhaf takır takır ses geliyor. Bu sorunla ilk defa karşılaştım. Soğuk modda hiçbir şekilde bu şekilde arıza yapmadı. Sıcak modda bu arıza oldu. Umarım firma bir an önce yardımcı olur.

20 Ekim 2024 08:45

Baymak 12000 kilmamdaki sorun sıcak modda ilk defa çalıştırdım fakat klimam belli bir sure sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyor belli zaman sonra tekrar kapanıyor ama bu sefer açılmıyor umarım bu sorunu bir an önce bu sorunu çözebilirler malum kış ayına ayına geldik

20 Ekim 2024 13:46 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Aydın

Bizim elegant Plus sıcakta hiç çalışmıyor, sesli bile çalışmıyor, soğukta da kötü koku salıyor, diğer elegant uv olan klimada daha takılır takılmaz ses yapıyordu fan motoru sürtüyormuş değiştirdiler, Şimdi oda kokuyor, söylediğinizde gidin Tüketici Mahkemesi'ne başvurun diyorlar, bizde marka sanıp aldık, meğerse çöpmüş.

Yeni Alınan Baymak Klima Sürekli Kapanıyor

Ridvan