Baymak Elegant Plus Uv Klima Pişmanlığı

Gamze
20 Temmuz 2024 14:32

Baymak elegant Plus uv klimayı 7.7.2024 tarihinde Media Markt aldık 8.7.2024 servis tarafından kurulum gerçekleşti. Klima ilk aldığımız günden beri en yüksek modda saatlerce çalışmasına rağmen 22 metrekare kapalı alanı 24 derece altına düşüremediğini gördük ancak yeni olduğu içindir belki diye düşündük. Birkaç gün sonra klimanın dış ünitesinin çalışmadığını fark ettik ve iç ünitenin su damlatma yaptığını gördük hemen genel merkezi aradık ertesi gün geleceği söylendi gaz kaçağı vardır bakılır çözülür dendi servis tarafından arandık çok yoğun olduklarını ve 5 günden önce gelemeyeceklerini söylediler. Bugün ise klimadan duman çıkmaya başladı. Genel merkezi arayıp tekrar şikayetimizi bildirdik yardımcı olacağız not aldım gibi şeyler söylendi lakin salıdan önce geleceklerini sanmıyorum. Sıfır ürün alıp rezil olduk bu sıcak ayında klimamız var ama pervane çalıştırıyoruz. Sadece bu da değil klimanın filtrelerini takmadı servis ve yanlış filtre gönderilmiş bize yeni filtre göndereceklerini söylediler o da gelmedi. Genel Müdürlüğü aradım başka bir konu ile alakalı kadın beni dinlemeden yönlendirme yapmak istedi en sonunda suratıma telefonu kapattı. Baymak pişmanlıktır servisinden genel merkezini hepsi birbirinden ilgisiz umursamaz sorun çözemeyip daha çok sorun yaratan insanlar. Ayıplı ürünü gelin alın. Kurulum yapmaya gidip ekstra para almaya çalışacağınıza sorunları çözün.

20 Temmuz 2024 14:55 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Gamze
22 Temmuz 2024 14:27

Ne zaman dönüş yapmayı planlıyorsunuz garanti süresi bitince mi yaz ayı bitince mi sizi mahkemeye verince mi. Şaka gibi bir markasınız böyle ilgisiz umursamaz geri dönüş yapmayan tamam not aldım gibi baştan savurucu laflar edip iş sorun çözmeye gelince ortada olmayan kaçan saklanan bir firmasınız. Bırakın kurulum yapmayı sıkıntıları çözün artık! İnsanları saf yerine koymayın.

Baymak Yetkili Servisinden Sorumsuz Kurulum Ve İlgisizlik

27 Mayıs 20:22

Burak
09 Temmuz 2024 16:10
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
25 Ağustos 2024 09:07
Sezer sonuçtan çok memnun

Baymak Klima P5 Hatası

Sezer
04 Temmuz 2024 18:09
"Hızlı aksiyon alıp, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürün değişimi sağladığınız için teşekkürler."
Baymak Klima P5 Hatası

Zeynep