Sezer sonuçtan çok memnun

Baymak Klima P5 Hatası

Baymak Klima P5 Hatası
04 Temmuz 2024 18:09
Sezer'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı aksiyon alıp, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürün değişimi sağladığınız için teşekkürler.”

Baymak Elegant Plus 12000BTU klima P5 arızası aldım. Klimayı 15.04.2024 (yaklaşık 2,5 ay önce) aldım ve 19.04.2024 tarihinde montajı yapıldı. Haziran ilk haftası kullanmaya başladım. 10 gün kadar kullandım sonrasında P5 hatası verdi ve soğutma yapmadı (11.06.2024). Yetkili servisi çağırdım, 13.06.2024'te geldiler gazının bittiğini gördüler ancak gaz kaçağı da olmamasına rağmen neden gazının bittiği ve bu P5 hatasının neden kaynaklandığını anlayamadılar. Bunun için dış üniteyi söküp atölyeye götürmeleri gerektiğini söylediler. O anda gaz basıp geçici olarak sorunu çözdüler. 1 gün kullandık ve sonra Kurban Bayramı tatiline çıktık (12.06.2024) ve yaklaşık 15 gün sonra geri döndük (02.07.2024). Döner dönmez klimayı açtığımda yine soğuk üflemediğini gördük, P5 hatası ekranda yoktu ancak soğuk üflemiyordu. Hemen servisi aradık ve ertesi gün sabah saatlerinde (03.07.2024) servis geldi. Dış üniteyi söküp atölyeye götürmemiz lazım (süre veremeyiz ama 2 hafta sürer muhtemelen dediler ki yaz ayında daha yeni sıfır aldığımız klima için büyük bir mağduriyet) dediler. Biz de kabul etmedik, yeni aldığımız ürünün tamirat görmesini istemedik. Hemen o anda Baymak müşteri hizmetlerini arayıp değişim veya iade talebinde bulunduk. Akşamına dönüş yaptılar, servis ile görüşüp servis raporunu alıp süreci ilerleteceklerini ve bizi bilgilendireceklerini söylediler. Ertesi gün (04.07.2024) gün boyunca telefon bekledim ancak kimse aramadı. Önce müşteri hizmetlerini aradım, yetkili servisten servis raporunun kendilerine iletilmediğini, o iletildikten sonra sürecin ilerleyebileceğini söylediler. Ben de hemen yetkili servisi aradım, onlar 1 gün önceden (03.07.2024) servis raporunu ilettiklerini söylediler. Sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım, servis raporu iletilmiş size neden halen süreç ilerlemiyor ve tarafıma bilgilendirme yapılmıyor dedim, onlar da servis raporunun iletildiğini görüntüleyemiyoruz, onu genel merkez görüntülüyor dediler. Ben de genel merkeze nasıl ulaşabilirim dedim, onlar size ulaşacaklardır dediler. Bekledim gün bitti mesai bitti (04.07.2024) ve halen tarafıma ulaşım sağlamadılar. Temmuz sıcaklığında İstanbul gibi nemli bir yerde klima sorunu yaşamamak için nisan ayından (2,5 ay öncesinden) sıfır klima alıp mağdur olmamak istemiştik ama Baymak klima ile mağduriyeti derinlemesine yaşadık. Markaya güvenip aldık ancak Türkiye'de bu markaya bu genel merkezi, yetkili servisleri vs ile güvenmemek gerekiyormuş.

05 Temmuz 2024 07:56 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

05 Temmuz 2024 13:13

Bugün (05.07.2024) sabah 11:00 gibi müşteri hizmetlerini aradım, tekrar aciliyeti olduğunu belirtip not düştüler. Yaklaşık 1 saat sonrasında genel merkezde aradılar ve değişim işleminin onaylandığını ve kargoya yeni ürünü verdiklerini ilettiler. Ürün yetkili servise ulaştıktan sonra, servis tarafından adresime teslimat ve montajı yapılacağını ilettiler. Bunun için teşekkürler. Ürün adresime geldikten ve montajı sorunsuz bir şekilde yapıldıktan sonra burada tekrar güncelleme yapacağım ve olumlu olması durumunda şikayetimi çözülmüş olarak kabul edip kapatacağım.

10 Temmuz 2024 23:59

Bugün (10.07.2024) sabah saat 9:30' da yetkili servis yeni klimayı getirip eskisini söküp yenisinin montajını gerçekleştirdi, sorunsuz çalışıyor. Baymak Kent Soğutma (Pendik Kavakpınar) yetkili servisine aciliyetin farkında olup zamanında destek oldukları için teşekkür ederim. Baymak genel merkezine' de ürün değişimini sağladıkları ve çok fazla geciktirmeden zamanında teslimat yaptıkları için teşekkürler.

11 Temmuz 2024 00:00

Mahsun sonuçtan çok memnun

Ayıplı, Arızalı Baymak Klima

Mahsun
21 Ağustos 2023 18:13
"Baymak beklentimi karşıladı. Ürünüm değiştirildi. Baymak ve montaj servisine teşekkürlerimi sunuyorum. Şikayetvar.com ekibinede çok teşekkürler ederim 🌹 Sorunum hızlı çözüldü sayenizde."
Baymak Kategorileri