Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Şaşmaz Oto Sanayi Başkent Garaj İsimli İş Yerinden Şikayet Var

Şaşmaz Oto Sanayi Başkent Garaj İsimli İş Yerinden Şikayet Var
29 Nisan 2024 23:17

Zonguldak ilinde aracım arızalandığı için motor yaptırmak amacıyla arayışa girdim. Bu süreçte birinin tavsiyesi üzerine internetten güvenilir bir yer ararken, 13 Nisan 2023 tarihinde 0539*****21 40 GSM numaralı telefonu buldum. Bu numara ile iletişime geçtiğimde, 4000 TL karşılığında çekiciyle aracımı alıp Ankara Şaşmaz Oto Sanayi'nde bulunan Başkent Garaj'a götürdüm. Orada yapılan anlaşmaya göre, aracım tamir edildikten sonra bana 50.000 kilometre garanti ile teslim edilecekti. Ancak motor söküldükten sonra, herhangi bir hizmet almadan benden 50.000 TL ve ek masraflar adı altında 30.000 TL daha istendi. Toplamda 80.000 TL ödedikten sonra, aracımın parçaları dağılmış haldeydi. Tekrar toplamak için 15.000 TL ve ek olarak 10.000 TL daha ödeyerek toplamda 105.000 TL ödeme yaptım. Buna rağmen aracıma herhangi bir işlem yapılmadan, tehditvari tavırlarla bölgeden uzaklaştırmaya çalıştılar. Bunun üzerine aracımı alıp başka bir serviste tamir ettirdim ve ekstra 35.000 TL masraf yaparak Ankara ilinden ayrıldım. Yapılan işlemlerin faturalandırılması tarafıma yapılmadığı için şikayetçi olamadım. Ankara Şaşmaz Oto Sanayi'nde bulunan Başkent Garaj Mekanik ve Elektronik adlı iş yeri hakkında şikayetim bulunmaktadır.

Burak
Burak

Merhaba aynı durum başıma geldi iletişime geçebilirsiniz

Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2025 15:06

19 Eylül 2025 15:53