Kübra sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 10:38

22 Şubat 2024' te Hepsiburada'dan Baseus manyetik araç telefon tutucu aldım. Ertesi günü sipariş elime ulaştı. 1 ay kullanmadan 16 Mart'ta telefonumu yapıştırdığım yerden yapışkanı koptu, zaten kopmadan sıklıkla sallanıyordu. Normal araç içi telefon tutuculardan bir tik daha fazla ödedim kaliteli olsun diye, fakat hayal kırıklığına uğradım. Şimdi ürünü kullanamıyorum toplasanız 2 hafta kullanabildim o da zar zor. Bu ürünler 2 haftalık mı üretiliyor her ay telefon tutucu mu alacağız verdiğimiz paraya yazık.! Buna bir çözüm istiyorum.!

03 Nisan 2024 09:25

Bana geri dönüş sağladılar ama asla bir çözüme kavuşturamıyorlar, Hepsiburada üzerinden satıcıya teknik servise göndermem gerektiğini söylüyorlar, kendi ürünlerinin arkasında durmuyorlar dolayısıyla bir daha Asla bu markayı tercih etmem, siz de etmeyin.

24 Nisan 2024 14:19 (Şikayetten 26 gün sonra)
25 Nisan 2024 12:39

"Yok efendim Ürünü şu satıcıdan almamışsınız, yardımcı olamıyoruz" diye bir çözüm asla kabul edilemez, satıcılarınızı belirtin o zaman, müşteriler ona göre alsınlar. Ben nereden bilebilirim hangi satıcıyla çalıştığınızı? Benim gibi mağdur olmasın kimse. Zaten destek olmaya çalışsaydınız bu şekilde cevap vermezdiniz. İlk ve son alışverişimdi asla tercih etmeyeceğim.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Baseus Wisdom IQ Telefon Tutucu Sorunu!

Tuncay
09 Ekim 2024 08:36
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Baseus Şarj Aksesuarında Hayal Kırıklığı

Serhat