Ömer sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Başarıbet Hesabımdan Para Çekemiyorum!

04 Temmuz 2024 16:38

08 Temmuz 2024 03:38

Ben 15 güne yakın süredir hesabımda olan paramı çekemiyorum. Çağrı merkezi ile görüşmek olsun, mail gönderdim, şikayet ettim ama boş, çözüm yok. Para yatırma konusunda bir dakika sürmez, isterseniz trilyon yatırın ama kendi paramı çekmek istesem bahane çok buluyorlar. Hesabımın doğrulanması gerekiyor. Doğru olmayan bir hesapla nasıl oyun oynuyorum, para yatırıyorum ama para çekince hesap yanlış oluyor? Hadi ona da tamam, istediklerini yapıyorsun, yine de olmuyor. Yok eğri, yok yakın, yok uzak, kimlik bilgilerini fotoğraf yükleme yapmam lazım. 100 defa dediklerini yaptım, çözüm yine yok. İnşallah olacak, tabi inanmıyorum ama yine de bir umut, lütfen çözüm istiyorum. Teşekkürler.

1720398690884.screenshot-2024-07-07-17-23-07-415-trcomturkcellakillidepo-v2.jpg
08 Temmuz 2024 03:37

Ben 15 gün süreye yakin hesabım da olan paramı çekemiyorum çağrı merkezi ile görüşmek olsun Mail gönderdim şikayet ettim boş çözüm yok para yatırım konusunda bir dakika sürmez isterseniz trilyon yatırın ama Kendi paramı çekmek istesem Bahane çok buluyorlar hesabım doğrulamam gerekiyor doğru olmayan bir hesapla nasıl oyun oynuyorum para yatırıyorum yaptırınca doğru hesabım para çekince hesap yanlış hadi ona da tamam istediklerini yapıyorsun olmadı yok eğri yok yakın yok uzak kimlik bilgilerin fotoğraf yükleme yapmam lazım 100 defa dediklerini yaptım çözüm yine yok İnşallah olacak tabi inanmıyorum ama yine bir umut lütfen çözüm istiyorum teşekkürler

Ömer
Ömer
04 Temmuz 2024 09:58

Hesabım da olan paramı çekemiyorum çözüm istiyorum

04 Temmuz 2024 16:45 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba! Yorum bıraktığınız için teşekkür ederiz. Bu, hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olur. Üzgünüz, hesabınızı bulamadık. Sitemizde bıraktığınız telefon numaranızı ve e-postanızı yazın. Size yardımcı olmaktan her zaman mutlu olacağız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

Caner
Caner

Hocam çekebildiniz mi parayı

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Para Çekiminde Günlerce Oyalama Ve Ödeme Yapılmaması

30 Mart 16:07
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Para Çekme Talebim Sürekli Oyalama İle Sonuçsuz Bırakılıyor

08 Aralık 2025 09:47
para-cekme-talebim-surekli-oyalama-ile-sonucsuz-birakiliyor-1.jpg
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Bakiyenin Çevrimi Şartı Nedeniyle 6 Bin TL Çekim Talebimin Reddedilmesi

07 Mart 21:39