Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 15:26

Barçın Spor ayakkabı mağazasından iki çift Puma ayakkabı satın aldım ve 15/09/2023 tarihinde ayakkabılardan birinin fiyatı 1839 TL, diğerinin ise 2697 TL olduğunu öğrendim. Satış görevlisi, ayakkabılara bir yıl garanti verildiğini ve herhangi bir sorun karşısında firma olarak arkamızda duracaklarını belirtti. Ayrıca, ayakkabıları değişimli olarak giymemin daha uzun ömürlü olacağını söyledi. Ancak, 2697 liraya aldığım ayakkabının sağ ve sol tekinde file dikişlerinde açılma olduğunu ve ayaklarımın koktuğunu belirtmeme rağmen, mağaza hatayı müşteriye atfetmekte ve sorumluluktan kaçmaktadır. Bu durumu Tüketici Hakları'na ve ilgili mercilere bildireceğim. Biz insanlar parayı kolay kazanmıyoruz ve 6 ayda 3000 liralık ayakkabıyı sokağa atamayız.

Çağlar
Çağlar
05 Mayıs 2024 17:39
Barçın Spor Ayakkabı Firması Ve Malın Arkasında Durmaması

Öncelikle 20 gün sonunda bekletildikten sonra elime bu kağıt verildiğini belirtmek isterim markanız ve Barçın firması bu kadar yaklaşım ve müşteriye memnuniyetinden uzak bir yol izlemesi beni üzdü ve bir daha ne çevreme ne de yakınlarıma bu firmayı tavsiye etmem satarken 1 yıl garanti sattıktan sonra banane izlenimi kabul edilemez kaldı ki bu iş tüketici haklarınada gider hakkımı sonuna kadar ararım para sokakta kazanılmıyor sonuçta

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 23:46
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Barçın Spor Aldığım Ayakkabı Hem Yara Yaptı Hem de Mağaza İlgisiz Kaldı

22 Eylül 2025 19:57
Bertan sonucu yetersiz buldu

16 Kasım 2023 19:49
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 17:23
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 16:25