Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Banu Parlak Güzellik Merkezi Maltepe Enzimatik Lipoliz İşe Yaramıyor.

11 Ekim 2023 11:17

Banu Parlak güzellik merkezi Maltepe şubesi enzimatik Lipoliz işlemindeki kampanya ile ilgili Ağustos 2022 tarihinde görüştüm. Sürekli fiyatları düşürüp çıkartmakla birlikte 5.250 TL ile 1 seans bel bölgesi için enzimatik Lipoliz satın aldım ve işlemi yaptırdım. Enjeksiyona çektikleri ilaçları nereden aldığını görmedim çünkü benim önümde açmadı aksine yan odada hazırlayıp getirdiler. Rejim yapmamı ve her gün 10.000 adım atmamı istediler işlemden sonraki 2 hafta boyunca. Yaptım ve hiçbir değişiklik olmadığını fark edince G5 seansı yapalım size dediler onu da yaptık ancak her şeye uymama rağmen bir değişiklik olmadı. Oysa bu işlemi başka bir yerde uygulayan arkadaşım rejim, yürüyüş vs yapmadan da sonuç alabilmişti. Bana işleme uyum sağlayamadığımı belirttiler (o ne demek bilmiyorum). Para iadesi ya da işlemin yenilenmesini talep ettiğimde benim uyum sağlayamadığımı işlemde sorun olmadığını belirttiler.
Aynı yerde kirpik lifting işlemine de ödeme yapmıştım. Ancak onu da yapınca işlemin tutmadığını benim göz yaşımdan kaynaklı olduğunu belirttiler. Çözüm önerisi istediğimde başka işlem seçmem gerektiğini belirttiler. Orada yaptıracak başka işlem olmadığını ve iade istediğimi belirtince kesinlikle iade olmayacağını söylediler.
Kesinlikle Banu parlak güzellik merkezlerinden bir işlem yaptırmayın, şubeleri kim yönlendiriyor, ne tür sertifikalı (! ) işlemler yapılıyor, dahası anlaşılan o ki hangi ilaçlar kullanılıyor belirli değil çünkü enzimatik Lipoliz sonrası tenimde bölge bölge bozuklular olmaya başladı. Toplam 5750TL paramın tarafıma iade edilmesini istiyorum.

16 Ekim 2023 12:18

Benimle iletişime geçen birisi olmadı, https://banuparlak.com.tr/iletisim/ sitesinde belirtildiği üzere franchise veriyorlar. Kimseye tavsiye etmiyorum, paranıza yazık.

Reyhan

Vallahi söylediklerinin aynısını yaşadım üstelik azarladı kapattı benimde dediğiniz tarz döküntüler odu ama reddediyorlar ve şikayet edin diyorlar asla tele bakmıyorlar bakıncada yüzüme kappati Allah çok büyük yanına kalmasın eğer paranızı vermez ise

Leyla

Topluca Tüketici Mahkemesi'ne başvurabiliriz. Yasal yollarla hakkımızı aramak gerek belki de.

Aynur
Aynur

Bende aynı merkezde aynı işlemi yaptırdım ama maalesef işe yaramadı zaten ilgisiz ve bilgisiz insanlar var çalışmaktan bıkmış işi bilmeyen kişileri güzellik uzamanı diye çalıştırıyorlar bana g5 yapan kişinin hemşire olduğunu öğrenmiştim ne alaka anlamadım hemşire ne anlar lazerden cilt bakımından ya da g5ten

Reyhan

İğneler canımızı yaktı ve doktor yapmıyor bu işlemi şok oldum doktorunuz hangi gün geliyor dedim artık biz yapıyoruz diyorlar ilk defa böyle bir şeye kandım bu da bana ders oldu ama Allah'a havale ediyorum onu bir de başkalarıyla dalga geçiyor Allah büyük içimi çok yaktı çünkü baş bas bağırdığı garanti işlemine güvenmiştim

Şulenur sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 02:03
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 22:35
Şulenur sonuçtan hiç memnun değil