Kalıcı Koku Sorunu Ve Çözüm Arayışı

19 Ekim 2024 09:41

Yaklaşık bir buçuk ay önce Tekirdağ bayisinden Bambi Clima Natural yatak aldım. Konforundan oldukça memnunum fakat aldığım günden beri sürekli havalandırmamıza rağmen gitmeyen bir koku var. Satın aldığım yerle görüştüm, teknik servis kaydı açtı fakat gelen servis, bahsettiğim gibi kimyasal bir koku olmadığını, sadece yeni yatak kokusu olduğunu, firmanın da bu konuda olumlu bir dönüş yapacaklarını düşünmediklerini söyleyip gittiler. Tabii ki bir buçuk aydır gitmeyen, odayı ve hatta evi kaplayan kimyasal gibi rahatsız edici bir kokunun normal olmadığını anlatmaya çalıştım ama kaşla göz arası öyle bir koku olmadığına dair rapor yazmışlar ve ben de dalgınlıkla imzaladım. Şimdi ya sinirden 11,500 TL verdiğim yatağı çöpe atacağım ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ürününün arkasında durmayan bir firma ayrıca nasıl bir madde kullanılmış olabilir ki yatak yüzeyinde böylesine gitmeyen bir koku olsun.

21 Ekim 2024 08:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

21 Ekim 2024 14:40

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Bambi Yatak Bambi Klima Natural Yatak Koku Var

Züleyha
11 Mayıs 2024 06:41
Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Clima Natürel Yatak Ayıplı Mal Gelmesi

Poyraz
17 Kasım 2023 15:00
Bambi Clima Natürel Yatak Ayıplı Mal Gelmesi
Derin sonuçtan hiç memnun değil

Derin
16 Temmuz 2024 18:34
Bambi Kapok Naturel Çift Kişilik Yatakta Geçmeyen Koku
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatakta Kimyasal Koku Ve Servis Sorunları

Sinan