Esin sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 22:10

Bambi Yatak, Beylikdüzü Ece Miles Mobilya mağazasından çift kişilik Biosalt Baza- Başlık ve Kapok Naturel yatak aldık. Teslimat geç olur ama kaliteli, kusursuz ürün alırsınız diye pazarlamayı yapan mağazadaki satıcının sözüne kandık. 40 gün sonra teslim alabildiğimiz ürün, teslim edildiğinde başlık kısmı darbeler almış, deforme halde idi. Bir çok yeri lekeli ve derin bir yırtık, darbe aldığını düşündüğümüz bir içe göçme alanı söz konusu idi. Ve LED ışık için kullanacağımız bataryası da kırıktı. Teslimatı ve kurulumu yapan Bambi ekibi durumu gördü. Ekiple birlikte kusurlara dair anında tutanak tuttuk. Fotoğraflar çektik. Bambi ekibi, bizim bir şey yapmamıza gerek olmadığını, hemen tutanağın ve fotoğrafların servisle paylaşıldığını, 10 gün içinde yeni bir başlık getirileceğini, o zamana kadar kurulumu yapılan ürünü kullanacağımızı belirtti. Bizim içimiz rahat etmedi. Ürünü satın aldığımız Ece Miles Bambi Mobilya Beylikdüzü mağazasını aradık. Orada ki müdür olan kişi ile fotoğrafları ve tutanağı paylaştık. Kendisi böyle birçok kusurla teslim edilen ürüne çok şaşırdığını belirtti. Ve sadece servis girişi yapacağını, gerisinin kendisi ile ilgili olmadığını belirterek durumu önemsemedi. Üstelik biz, ürün teslim edildiği gün arayıp tutanağı ve kusura dair fotoğrafları paylaşmamıza rağmen, mağaza müdürü servis girişini de maalesef 5 gün sonra yapmış ve ürün teslim anına dair kusur şikayetimiz yine bu mağaza tarafından geç iletilmiştir. Şimdi İstanbul'da ece miles mağazası ilgilenmediği için ancak İzmir Bambi genel merkezle muhatap olabiliyoruz, onlar da 15 gün beklememiz gerektiğini, servis elemanının gelerek hasar tespiti yapacağını ve sonrasında yine en az bir 21 gün bekledikten sonra yeni ürünün teslim edileceğini bildirmekteler. Yani peşin olarak çektikleri paramızla kusurlu, defolu ürünü satın almışız ve Bambi yetkililerinin keyfini bekliyoruz. Maalesef Ece Miles Bambi Beylikdüzü mağazası satın aldığımız ürününe de müşterisine de sahip çıkmamıştır. Bambi Ece Miles Beylikdüzü mağazasından ürün alıyorsanız, sonrasında bir müşteri olarak yalnız kalacağınızı, ürüne sahip çıkmayacaklarını, mağduriyet yaşayacağınızı bilin. Biz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuzu yapıyoruz.

30 Aralık 2023 11:05

Ekim 2023 tarihinde Bambi biosalt baza başlık ve kapok Naturel yatak evime teslim için getirildi. Bambi ekipleri baza-başlık-yatak kurulumunu yaparken başlıktaki kusurları, defoları gördük ve ekiple birlikte tutanak tuttuk. Ciddi bir çok kusur vardı. Her yeri deforme olmuş. Fotoğraflar çektik. Bambi ekipleri de tutanağı ve fotoları merkeze ileteceklerini, teslim sırasında paket açıldığında kusurlu ürünü bizzat gördüklerini ve tutanağın hazırlandığını bizim bir şey yapmamıza gerek olmadığını kendileri merkeze ileteceklerini belirttiler. Biz yinede satın aldığımız Bambi Ece Miles Beylikdüzü mağazasını aradık. Foto ve tutanağı onlarla da paylastık. Sorunu kimin çözeceği konusunda maalesef çok sıkıntı yaşadık. En son yeni ürünle değişim kararı alındı. Ama 3 ay oldu ne arayan ne soran var. Aradığımda işlem devam ediyor diyerek oyalanıyorum. Yasal süreç mi geçiyor. Amacınız nedir? Neden mağdur etme çabası var. Ürün ne zaman teslim edilecek kimse bilmiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorum. Elimde Bambi yetkilisinin imzaladığı tutanaklar mevcut, fotoğraflar mevcut. Her türlü yasal haklarımı kullanacağım. Çünkü bu durum insanların parasını peşin alıp insanları oyalamaktan başka bir şey değil.

02 Kasım 2023 21:12

Ece Miles Beylikdüzü Bambi Yatak mağazasından, 2 ay önce biosalt baza, başlık ve kapok Naturel yatak aldık. Kusurlu, defolu ürün teslimi yapıldı. Hatta kurulum yapıldığı anda teslimi yapan Bambi ekibiyle tutanak tutuldu. Fotoğraflar çekildi. Satın aldığımız mağazaya ulaşmaya çalıştım. Ancak satın aldığımız ece miles Beylikdüzü mağazası ürüne asla sahip çıkmıyor. Servis kaydı açılması gerektiğini söyledi. Bize kusurlu ürün geldiği halde ne servis kaydı anlamadım. O kaydı bile 5 gün sonra açmışlar. Kandırıldık, oyalandık. Şimdi tekrar aradığımda genel merkezi arayın diyorlar. Genel merkezi aradık. Biz gelip ancak tamir edebiliriz diyorlar. Yani sıfır ürün diye satın alıp defolu ürün teslimi yapıyorlar ve defolu ürüne tamirat yapıp sorunu çözeceklerini söylüyorlar. Defolu getirdiğiniz urunu değiştirmek zorundasıniz. Neyi tamir ediyorsunuz ya. Ben sıfır ürün diye satın aldım. Utanmadan defolu ürün getirmişsiniz. Bambi yatak pişmanlıktır. Özellikle Beylikdüzü ece miles Bambi mağazası asla sattığı ürünle ilgilenmiyor. Sakın kanmayın. Biz kandırıldık, dolandırıldık. 2 aydır bekliyoruz. Paramızla rezil olduk. Her türlü hukuki süreci başlattık. Tazminat talep edeceğim.

Ek
31 Ekim 2023 09:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Esin
Esin
02 Kasım 2023 21:52

Bambi Yatak olarak iletişime geçen ekibiniz bana tamirat yapabileceğini iletti. Sıfır parası ödediğim ürünü defolu gönderip nasıl tamir edeceksiniz? Ayıp değil mi bu. Bende teslim anında tutulmuş olan ve kusurlu ürün olduğunu fotoğrafları ile anlatan ve sizin ekibinizin de altına imza attığı tutanak var. Bu hukuki bir belgedir. Bilgilerinize...

Murat sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 17:25

30 Ağustos 2023 18:10

03 Nisan 2024 08:49
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 15:46

27 Temmuz 2023 11:36