Musa sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 13:02

Merhaba, yaklaşık 40 gün önce maalesef İzmir Karabağlar mağazasından 14.500 TL'ye Bambi marka Biosalt çift kişilik yatak ve koruyucu aldık. Ben 76, eşim 65 kilo. Orta sert bir yatak almamızı önerdiler ve en iyi yatakları olduğunu söyledikleri bu yatağı aldık. Aldığımız günden beri eşimle birlikte bel ve sırt ağrısı çekiyoruz, inanın çoğu gece kalkıp salonda koltukta yatıyorum. İlk haftası aldığım bayiyi ve müşteri hizmetlerini aradım, 21 gün alışma süresi olduğu söylendi. Neredeyse gün saydık ama sonuç aynı, üstelik yattığımız yerlerde çöküntü oluştu. Teknik servis geldi, çökmenin normal olduğunu ve vücut şeklini aldığını söyledi. Resmen hayal kırıklığı yaşadım. Aldığım bayi, 2.500 TL fark bedeli ve nakliye ödersek başka model ile değişim için görüşebileceğimizi söylüyor. Hepimiz çalışan insanlarız, o kadar para verip rahat uyuyamadıktan sonra yatağın hiçbir kıymeti yok. Bu yatağı aldığımızdan bu yana her sabah sırt ağrısıyla uyanıyoruz. Üzerine bir de sağlığımızdan olacağız. İadenin yapılmasını talep ediyorum.

profile profile profile
20 Mayıs 2024 13:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
20 Mayıs 2024 14:53

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. İletişim kanalları aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

26 Mayıs 2024 08:04

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı sattığı malın arkasında durmuyorlar mağazadaki satış personeli malı satıp parayı alana kadar ilgileniyor sonrası şansınıza...

Özce
Özce
Şikayeti Çözüldü

Bambi Biosalt yatak 60 kg bir kadın olduğum halde 1 ay olmadan çöktü. Baza kapağı bozuldu. Gelen teknik eleman tabi ki müşteriyi ikna etmek üzere eğitilmiş. Aynı ezber sözler. Bambi Yatak pişmanlıktır!

Kesinlikle katılıyorum 👍

Soner
Soner

Merhaba biz de çift taraflı olanı almıştık. Yazlık tarafında sanki dayak yemiş gibi uyandık hep. Kışlık tarafı çevirince sorun yaşamadık. Ürün artık benim için tek taraflı o da kışlık tarafı

Bambi Yatak 15 Günde Çöktü, İade Talebim Reddedildi

Beytullah
10 Mayıs 2025 12:55
Bambi Yatak 15 Günde Çöktü, İade Talebim Reddedildi

Yeni Alınan Yatakta Çökme Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinden Geri Dönüş Alınamaması

05 Ağustos 2025 13:06
yeni-alinan-yatakta-cokme-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinden-geri-donus-alinamamasi-1.jpg
Alkan sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlı Bambi Yatakta Bel Ağrısı Ve Garanti Mağduriyeti

12 Ağustos 2025 13:23