Ankara Favori Motor Bajaj Yetkili Bayi

03 Mayıs 2023 14:36

Ankara favori motor Bajaj yetkili bayisinden Pulsar rs200 Sipariş verdim 19 Nisan sevkiyat tarihi 4 güne teslim ederiz dediler 10 günden fazla zaman geçmesine rağmen hala sevkiyat yapılmadı gemide problem oldu gümrükte takıldı diye her gün sallıyorlar. Instagram sayfalarında teslim edilen RS 200 ler var ama nedense hala gümrükte kalmış. Fatura kesildiği için herhangi bir geri ödeme işlemi de yapmıyorlar. Param boşu boşuna 2 aydır içeride bekliyor hiçbir ürün elime geçmedi. Suçun fabrikada olduğunu söylüyorlar bizim de yapacağımız bir şey yok deyip başlarından atıyorlar. Tedarik konusunda sıkıntı çekmemek için gidip Bajaj aldım ama cf Moto bu kadarını yapmazdı pişman oldum.

Burak
Burak

Hocam sipariş durumunuz nedir bende aynı bayii üzerinden kuralkana sipariş oluşturacağım daha fazla ertelenir mi acaba bilgi aldınız mı

Murat

2 hafta önce teslim aldım ben motoru. Teslimat tarihi diye belirttikleri tarih fabrika stoklarına giriş tarihiymiş o tarihten 1 ay sonra teslim edildi. Gümrükte falan da aksama olduğunu belirtti fabrika. Belirtilen teslimat tarihi üzerine 1 ay eklenerek hesap yaparsanız mağdur olmazsınız

Bajaj Pulsar RS 200'de Hararet Ve Fren Arızasıyla Güvenlik Endişesi

05 Ocak 07:51
Bajaj Pulsar RS 200'de Hararet Ve Fren Arızasıyla Güvenlik Endişesi
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj RS200 Motorumun Garanti Hakkı Keyfi Şekilde Reddedildi Mağdur Edildim

Ufuk