Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Bahre Butik Haksız Yere Kesilen Ücret

Süheyla
26 Mart 2024 15:09

19.03.2024 tarihinde Instagram'da Bahre Butik adlı giyim hesabından 1.720 TL değerinde ürün siparişi verdim. Özellikle beden ölçülerini sordum, '48 beden olur mu? ' diye. 'Efendim, olur.' dediler. 80 TL kargo ücreti ödedim. Ürün elime ulaştığında elbiseler bana olmadı, değişim talep ettim ve ısrarla, 'İstediğim bedenler elinizde mevcut değil mi? Beni mağdur etmeyin.' dedim. 160 TL kargo ücreti ödememi istediler. Pantolon için başka bir ürün istediğim için 20 TL ek ücret istediler. Toplamda 180 TL'yi IBAN'larına gönderdim. Sabah mesaj atmışlar, 'Ürünlerin bedenleri kalmamış, takımda hiç yok. Ne yapalım efendim? ' dediler. Ben, 'Size ısrarla sordum, beden var dediniz. O güvenceyle gönderdim.' dedim. Fakat savunmaları, 'Değişim ürünlerinin bedenlerini ayıramıyoruz.' oldu. Paramın iadesini istedim. Birkaç ısrardan sonra 1.960 TL göndereceklerini söylediler ama sadece 1.720 TL göndermişler. Neden böyle bir şey yaptıklarını sorduğumda kargo ücretini kestiklerini söylediler. Geliş-gidiş 160 TL tutuyor. Bu durumda 80 TL fazladan almış oldular. Hesaba eksik yatırdıklarını söyledim ve bana kargo ücreti kesildiğini söylediler. Geliş ve benim iadeye gönderim 160 TL tutuyor. 'Nasıl 240 TL alıyorsunuz? ' diye ısrarla sormama rağmen dalga geçer gibi tekrarlıyorlar. Böyle bir saçmalık olamaz. Bana tekrar bir şey göndermeyeceklerine rağmen neyin kargo ücretini kesiyorlar? Ben zaten 160 TL'yi kabul ettim, 80 TL neden kesiliyor? İademi onaylamalarına rağmen 240 TL para kesintisi yapıp göndermek nedir, dalga mı geçiyorsunuz siz? Bu haksız kazanç sağlayan giyim hesabı hakkında gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

25 Haziran 2024 17:06
Ande Tesettür Müşterilerini Oyalıyor İletişime Geçilmesini Engelliyor
Ande Tesettür Müşterilerini Oyalıyor İletişime Geçilmesini Engelliyor
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde İletişim Eksikliği Müşteri Güvenini Zedeliyor

17 Mayıs 2025 06:29

Melek Topal Official Değişim Ücreti!

27 Nisan 2025 22:58
Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 09:38

Gülseren