Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji İzmir Bahçeşehir Güney Kampüsü Torbalı

20 Haziran 2024 14:32

Bahçeşehir İzmir Güney Kampüsünde 3 yıldır iki kızım eğitim-öğretim görmektedir. 2 yıldır eğitim de aksaklıklar olsa da sorunlar bir şekilde çözüldü ya da bizim tarafımızdan görmezlikten gelindi karşılıklı iyi niyet anlayışından. Lakin bu sene nasıl iş bilmez idarecilere denk geldiysek kar yumağı gibi sorunlar çoğaldı. İlkokul kademesinde müdür yardımcısı işleyişten bihaber, fiyat görüşmesine gittiğinizde başka bir koleji öven bu okuldan da illallah edip başka okullardan da bu şekilde buraya gelenlerin olduğunu söyleyen,
kendisinin okulda çalıştığı halde tek çocuğunu nasıl okutabileceğini düşündüğünü söyleyen, kendi maaşına okul tarafından bu kadar zam yapılıp yapılmayacağından endişe duyan ve rehberlik anlamında kendisinden yardım talep ettiğinizde sonuca kavuşturamayan, sosyal medyada kendisini takipten çıkarttığımda okulda yüzüme bakmayan :) veli ayrımını gözle görülür bir şekilde yapan bir idarecidir.
Anaokulu müdür yardımcısı asla hiçbir sorunumuza yardımcı olmadı. Bu seneki en büyük sıkıntımız kendisinin idare edemediği anaokulu idi. Dalga geçer konuşmaları, umursamaz mesajlara cevapları, sorun ilettiğinizde sizinle muhatap olmayan... İngilizce öğretmeni olan G******* Hanım. Derste öğrencilerin tuvalete çıkmalarını ve su içmelerini yasakladığı için kızım zar zor tuvalete çıkmış ve altına kaçırmış)6 yaş çocuğu. Anaokulu müdür yardımcısına durumu sorduğumda dalga geçer konuşmalara maruz kaldım. Bunun üzerine kurucuya kadar çıktım ama bu sene hiçbir sorunumuz mutlu sonlanmadı.
Sürekli çocukların ellerine tutuşturulan yardım zarfları, kayıt yaptırırken genel gider için para veriyoruz ama artan maliyetler sebep sunularak bize kırtasiye malzemeleri aldırılıyor (anaokulu kademesinde oldu bu sene ilk), branş derslerinin yetersiz ve çoğu zaman boş olması, sorunlarınıza muhatap bulamamak... Bunlar ve daha fazlasını yaşarken kampüs müdürü bizzat hepsinden haberdar ettim ama kendisi mesajlarımı ve sorunlarımızı muhatap almadığı için cevap dahi vermedi. Çünkü seneye için kayıt yenilemedik. Zaten kendisi sorun çözmek isteseydi altındaki idareciler bu şekilde davranamazdı. Okulda bir koltuk rantı kim kimi devirirse diye işleyiş var. İstanbul Genel müdürlüğe ulaştım mailler gönderdim franchise okullara bakan ilgili kişiye. Sorunlar çok daha fazla gerekli her yere şikayetimi devam ettireceğim. Aslı olmayan hiçbir şeyi tercih etmemeyi de öğrendik. Genel müdürlüğe de ilettim bunu okulda sizi yansıtan tek şey isminiz diye içi bomboş.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Erken Kayıt Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Koordinasyon Sorunları

10 Ocak 2025 18:37

Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Veliyi Ciddiye Almıyor.

27 Ekim 2023 01:02

Bahçeşehir Koleji Edirne Kampüsü Verdiği Sözleri Tutmadı