Meryemgül sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Ek Poliklinik Fizik Dr. Şikayeti

21 Kasım 2023 23:03

Güngören Ek Poliklinik'te Fizik Tedavi Doktoru ** fevri davranışı nedeniyle şikayetçiyim. 21 Kasım 2023'de sabah 8.40'taki randevuma erkenden geldim. Sıramı alarak beklemeye başladım. İkinci sırada adım yazılı olduğunu görüp tam kapının yanında oturarak ekranı takip ettim. Doktor kendisi dışarı çıkıp isimlerle çağırmaya başladı. Saat 9.30 olmuştu. Kapıyı açınca sakin bir şekilde 'Hocam, benim randevum geçti. Adım ekranda yok' diyerek soru yönelttim. Doktor hızla yanıma gelerek 'Ben seni de tanımam, kimseyi de ayırmıyorum' diyerek bağırmaya başladı. Şok oldum. 'Hocam, ben doktorlarla tartışmam' dedim ve sadece bir soru sorduğumu belirttim. 'Git başka doktora' diye yanıt verdi. 'Gitmiyorum' deyince 'o zaman uslu uslu otur' diyerek kapıyı kapattı. 53 yaşında bir kadın olarak böyle bir hakareti hak etmediğimi düşünüyorum. Bekledikten sonra içeri girdiğimde hiçbir sorunumla ilgilenmedi ve fizik tedavi hizmeti vermedi. Bahçelievler'de fizik tedavi şartı olduğunu belirten kağıdımı göstermeme rağmen ilgisiz kaldı. Bu durumu esefle kınıyorum. Eğer mesleğini sevmiyorsan yapmamalısın. Sinirlerim çok bozuldu ve bu durumu hazmedemiyorum.

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktorun İlgisizliği!

30 Aralık 2023 17:46
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi GOP Araştırma Hastanesi 7 Dakika Beklemeyen Doktor

10 Mayıs 2024 10:02

03 Şubat 2024 15:12