Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi GOP Araştırma Hastanesi 7 Dakika Beklemeyen Doktor

10 Mayıs 2024 10:02

09.05.2024 16.30 tarihine Doktor A**** B**** adına ortopedi bölümünden randevu aldım. Yoğun olduğum işimden 3 saat izin aldım erken çıktım Eminönü'nden karayollarına 1 buçuk saatte geldim. Ortopedi bölümüne çıktım fakat randevumun fizik tedavi binasında olduğunu öğrendim saat 16:20. Ayağımın ağrısıyla koşa koşa yetişmeye çalışıyorum çünkü randevu olmadığını biliyorum. Taksiye binmek zorunda kaldım. 16:35 te hastanenin önündeydim koşa koşa doktorun yanına çıktım. Saat tamı tamına 16:37 ve asistanlar gülerek o iş geçti artık çıktılar diyor bana. 3 saat hayatımdan işimden vakit ayırıp oraya gelmeye çalışıyorum ama o doktor 10 dakika bile beklemiyor. Belki beklemek zorunda değil ama insan olan düşünür en kötü vicdanen 10 - 15 dakika bekler gelmedi deyip gider. 7 dakikayla 3 saatlik uğraşım çöp oldu hakkımı helal etmiyorum. Size önerim bu hastaneden ne ek binası ne de ana binasından kesinlikle randevu talebinde bulunmayın. Yoksa 6-7 tane çalışan size gülerek bakabilir yani.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Saatine Uyulmadı

11 Temmuz 2023 14:42

Acil Serviste Uzun Bekleyiş Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 09:15

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20

01 Aralık 2023 16:40