Aztek Teknoloji Arızalı Ürün İadesi Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi

18 Aralık 2024 00:08

Arızalı olmasına rağmen iadesi alınmayan ürünüm teknik servise gidiyor ve aynı ürün, hava almaya gitmiş gibi arızalı şekilde bana teslim ediliyor. Kontrol eden arkadaş, 'İnsan hadi hayrım olsun' diyerek şarjı fullemeyi dener.

Ne bileyim, bir 10 dakika şarjda tutayım falan der ya, 45 saniyede ışık kapanıyor. Yazdım diye, 45 saniye mi tuttunuz? Şimdi de 1,5 dakikada kapanıyor ama mümkünse siz komple şarj olacak kadar kontrol edin. Olur mu?!

17 Aralık 2024 23:30

Aldığım kulaklık şarj olmuyor diye iade ettim. İadem kabul edilmedi, teknik servise yollandı. Teknik servis de üründe kusur yok diyerek iademin reddine sebep oldu. Bozuk ürünü tamir etmeden bana geri yolladılar. Şimdi elimde bozuk ürün var. Şarj olmadığı için kulaklığın sesini bile duymadım ama rapora kullanma kaynaklı çizikler var yazmışlar... Aztek teknoloji ve Luxury audio pişmanlıktır

18 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

03 Ocak 2024 00:09
Ahmet sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2024 10:52
"Uğur beye ilgisinden ötürü teşekkür ederim"
Aztek Teknolojinin Sorunuma Çözüm Bulamaması
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Aztek Teknoloji Soket Arızası Var Ama Yedek Parça Yok

03 Ağustos 2024 11:46