12 Şubat 2024 21:21557

8 aydır evimizde voltaj dalgalanması sorunumuz mevcut. Konu ile ilgili daha önce şikayette bulunduk, ekiplerin geldiği söylendi fakat sorunumuz çözülmedi. 6 aylık yeni televizyonumuzun ledleri patladı. Çamaşır makinemiz sürekli voltaj hatası veriyor ve çamaşırları yıkayamıyor. Çamaşır makinesi servisi voltaj dalgalanması tespiti yaptı. Ampuller sürekli patlıyor ve dalgalanmadan kullanılmaz hale geldiler. Beyaz eşyalarımız zarar görmeye başladı. Sorunun acil bir şekilde çözülmesini rica ediyoruz. Aksi takdirde yasal haklarımıza başvuracağız. Ekte konu ile ilgili belgeleri iletiyoruz.

12 Şubat 2024 21:53 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi akşamlar dileriz. AYEDAŞ

12 Şubat 2024 22:07

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

20 Şubat 2024 13:01

Talep doğrultusunda kontrollerin yapıldığı belirtildi. Sorun çözülmedi. Tekrar aradık yine aynı şey söylendi. Eve ölçüm yapmaya gelen olmadı. Görevli görmedik. Yeni televizyon bağlanırken teknik servis voltaj ölçümü yaptı. Voltaj 160-180 arasında gidip geliyor. Eşyalarımız zarar görüyor. Sorunumuz hala çözülmedi. Yasal süreci başlatacağız.

23 Şubat 2024 21:00

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 23.02.2024 tarihinde SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Dilara
Dilara
Benzer Şikayeti Var
13 Ağustos 2024 01:04

Sorunu nasıl çözdünüz acaba aynı sorunu yaşıyoruz da

AYEDAŞ Voltaj Düşüklüğü Makinamı Yaktı

Kadir
Kadir
28 Temmuz 2023 01:20323

Sayın yetkiler, biz tüketici olarak evimizdeki elektronik eşyaların 220 volt elektrikle çalışması gerektiğini biliyoruz....

Elektrik Dağıtım Şirketinin Sorumluluktan Kaçışı

Rahim
Rahim
21 Kasım 2024 15:351.126

Evimdeki çamaşır makinesi arızalandı, yetkili servisi çağırdım ve ana kartının bozulduğunu, bunun da gelen elektrikle il...

Elektrik Dağıtım Şirketinin Sorumluluktan Kaçışı

Tümünü Gör
AYEDAŞ Sokak Lambaları Yanmıyor!

AYEDAŞ SokakLambaları Yanmıyor!

Ahmet
AYEDAŞ İlgisiz Bir Şirket, Mağduriyetimi Gidermiyor!

AYEDAŞ İlgisiz BirŞirket, Mağduriyetimi Gidermiyor!

Gökmen
AYEDAŞ Direğin Kaldırılmasını Elektriğin Yer Altına Alınmasını İstiyorum

AYEDAŞ DireğinKaldırılmasını Elektriğin Yer Altına Alınmasını İstiyorum

Bayram
AYEDAŞ Sokaklar Karanlık, Lambalar Yanmıyor

AYEDAŞ SokaklarKaranlık, Lambalar Yanmıyor

Tuna
Enerjisa Anadolu Yakası Perakende İşçileri Ana Boruyu Patlatmış!

Enerjisa AnadoluYakası Perakende İşçileri Ana Boruyu Patlatmış!

AYEDAŞ Çalışanının Bilgisizliği İnsanları Mağdur Ediyor!

AYEDAŞ ÇalışanınınBilgisizliği İnsanları Mağdur Ediyor!

Ali