Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Ve Üretim Hatası Sorunu

13 Aralık 2024 18:40

Konya Kulesite AVM'deki Ayakkabı Dünyası'ndan 02.10.2023 tarihinde Puma marka ayakkabı aldım. 5 aylıkken ayakkabının yanları açıldı, boydan boya üst derileri çatladı. Garanti süresinin 2 yıl olduğunu bildiğim için garantiye götürmekte acele etmedim. Müşteri hizmetlerini aradım, 2 yıl içerisinde 2 kere incelemeye gönderme hakkım olduğunu söylediler. 06.12.2024 tarihinde mağazaya gittim, ayakkabının garantisinin bittiğini söyleyip incelemeye gönderme hakkım olmadığı belirtildi. Sonra ben de müşteri hizmetleri 2 yılda 2 kere gönderebilirsiniz diyor, kim doğru söylüyor dedim. Mağaza müdürünü çağırdılar, mağaza müdürü bana incelemeye göndersek de red alacağını söyledi. Gönderdik ve ayakkabı bugün red verildi. İncelemede baksalar, o ayakkabının üretim hatası olduğunu ve yeni olmadığını anlayacaklardır.

17 Aralık 2024 08:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

28 Aralık 2024 19:44

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi bir daha Ayakkabı Dünyası'ndan alışveriş yapmıyorum etrafımdaki insanları da yapmaması için uyarıyorum

Faik sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 16:22

Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı İçin Garanti Sorunu

07 Ekim 16:36
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 11:34

28 Kasım 2023 09:49
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yıpranan Ayakkabıya Kullanıcı Hatası Denilmesine İtiraz Ediyorum

28 Ekim 09:39