Ahmet sonuçtan çok memnun

27 Nisan 2024 09:22

Ekim 2023 ayında Konya Kule Site mağazamızdan USPA markalı bir ayakkabı satın aldım. Maalesef, fatura yerine basit bir POS cihazı fişi verildi. Bu fişi kaybettim; küçük ve basit bir fişti. Beş ay sonra ayakkabı dağıldı. USPA firması, 'Ayakkabı Dünyası'na gidip ayakkabıyı teslim etmemi' önerdi. Ancak onlar da basit fişi talep etti. 'Sizin arşiviniz yok mu?' diye sordum, 'Hayır, geriye dönük hiçbir şeyi görmüyoruz, yardımcı olamayız' cevabını aldım. Bu nedenle, bu firma ile alışveriş yaparken dikkatli olunmalıdır; çünkü bakkal bile sattığı ürünün arkasında dururken, bu büyük firmalar durmuyor ve mağdur ediyorlar. Sonuç olarak, beş aylık ayakkabı kullanılamaz hale geldi.

28 Nisan 2024 13:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

29 Nisan 2024 13:39

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz görüşme sonucunda konu ile ilgili tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

Ferdane sonuçtan memnun değil

23 Mayıs 2024 14:27
Faik sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 16:22
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 11:34
Puma Ayakkabıda İç Astar Sorunu Ve Yetersiz Servis
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Ve Üretim Hatası Sorunu

13 Aralık 2024 18:40