Eren sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 18:47

Hatay/Kırıkhan
2022'in sonlarına doğru Aytelekom'un internetini kullanmaya başladım. (16mbps:(İlk 6 ay 90 TL den) ( geri kalanı ve güncel fiyat aylık 140 TL)
Sözde internet kullanıyoruz, günün 12 saati Mobil verimi, kalan kısmınıda zar zor Aytelekom'un internetini kullanıyorum. Şu an bu satırları yazarken bile Aytelekom interneti çekmiyor, yok. (Bkz; internet kesik.)
Dün Aytelekom müşteri hattını 2 defa aradım.
İlk aradığımda karşıma çıkan temsilcinin bana kullandığı cümleler; " Beyefendi şu an genel bir sıkıntımız yok, her şey yolunda gözüküyor. İsterseniz Teknik Servis ekibimizi size yönlendirebiliriz. "
Ne kadar ince düşünceli müşterisini gözeten bir temsilci. (! ) ( Temsilcinin konuşmaları biraz sabırsız, hafif gergin ve tahammülsüzdü. )
Bende dedim ki; " Hanımefendi sizin teknik servis ekibiniz daha 1 ay olmadı zaten geldi herhangi bir sorun yok deyip bir iki kablo ile uğraşıp gittiler. ( 150 TL civarında bir para almışlardı. ) " Şimdi ekip yollamayın eğer sorun sürekliliği devam ederse o zaman teknik servis çağırırız dedim ve görüşmeyi sonlandırdık. Görüşme esnasında zaten internet gelmişti geri. ( internet belirsiz aralıklarla sürekli kesilip geliyor. )
Ben aytelekom ile bu telefon görüşmesini yaptıktan sonra internet kesilme sıklığı dahada arttı.
Aradan 1,5-2 saat sonra aytelekom'u tekrar aradım. Ve durumu tekrar izah edip problemin dahada arttığını söyledim. Bu seferde karşıma çıkan temsilcinin bana dediği cümle; " Beyefendi şu an bölgesel bir sıkıntımız var, bugün 15:00-18:00 arası altyapı çalışmamız var."
Şimdi ilk aradığım temsilci bana hiçbir sorun yok her şey yolunda diyordu, 2. Aradığım bugün altyapı çalışmamız var diyor. Bu nasıl bir tezatlıktır.
Ya temsilcileriniz iş yapmayı bilmiyor ya da interneti keselim, müşteri teknik servisi çağırsın, her çağırandan 150-200 TL alırız. Bu öngörü biraz acımasız oldu evet ama bizde bıktık artık bu internet sorunundan. Ben her ay 7/24 internet hizmeti almak için ücret ödüyorum. - Hee altyapı çalışmanız mı olacak. Eyvallah. O zaman size ücret ödeyen müşterilerinize kısa mesaj veya e-posta bildirimi yapın.
Örneğin;
"Değerli müşterimiz bugün a, b, c bölgelerimizde saat 12:00 - 18:00 saatlerinde yapılacak olan altyapı çalışmalarımızdan dolayı bölgesel internet kesintileri yaşanabilir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. "
(NOT:HEMEN yan komşum olan bir akrabamız da aytelekom'U kullanıyor ve o da aynı sorunu yaşıyor. (belirsiz aralıklarla internet kesilme sorunu)

profile profile profile
27 Temmuz 2023 21:20

27 Temmuz 2023, saat 19:00 civarı internet kesildi ve şu an saat 21:15 hala internet gelmedi. @aytelekom #aytelekom Bu kadar aralıksız kesildiği olmamıştı. Mesai saati dışı olduğu için herhangi bir çözümde yok. Ben aylık 140 TL yi ne için verdim? Bu mağduriyetin tek cevabı "kusura bakmayın en kısa sürede düzelteceğiz olamaz, " Depremden dolayı kullanamadığım ayların iadesini yaptınız bundan dolayı müşteri olarak memnun olduk lakin bu şekilde internet verecekseniz ( Dakika başı internet kesilme problemi) ne düşünceli tavrınızın bir anlamı kalıyor ne de firmanızın... Ücretimizi zamanında ve artmış fiyatlı bir şekilde öderken internetimizi neden kestiniz? Neden mağdur oluyoruz?

27 Temmuz 2023 23:03

19:00 saatlerinde kesilen internetim, 22:57'de kendiliğinden tekrar geldi. 4 saat boyunca internet yoktu. Aytelekom'un, müşterilerini bu derece mağdur ettiğini bilmiyordum. Aytelekom bu sıkıntıların, mağduriyetlerin sebebi nedir? Neden müşterilerinize bilgilendirme yapamıyorsunuz?

27 Temmuz 2023 23:37 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba. Sistemde kayıtlı numaranızı ya da abone numaranızı öğrenebilir miyim?

28 Temmuz 2023 22:47
Aytelekom ( Sürekli Kesilen İnternet Sorunu )

Bugün internet kesilmeleri yine yaşandı ve Abone numaramı istediniz, buraya paylaştım. Ne bir arayan ne bir soran var. Sorun devam etmekte ayrıcainternetim yavaşladı. Yani internet geldiği zaman düşük hızda internet geliyor. Satın aldığım internet hızı Aylık Limitsiz/16mbps, hız testinde çıkan 5-6-7-8 Mbps civarları. Bu neden oluyor acaba? (not: Bilgisayarda ki yüklü programlar, diğer açık tarayıcı pencereleri, arka planda çalışan diğer uygulamalar vs. Hız testi yaparken internet performansını etkilemektedir. Bunu biliyorum. Bilgisayarımı yeni formatladım sayılır. Görev yöneticisinden arka planda çalışan gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım. Buna rağmen ölçülen hız gelmesi gerekenden çok düşük.) İnternet hızı %50 daha az veriliyor. Bilgisayardan yaptığım testi pekiştirmek için Telefonumdan da test yaptım. Sonuç aynı çok düşük. (Fotoğraflarda bilgisayar ve telefondan ayrı ayrı yaptığım hız testleri var) (3. Fotoğraf ise aytelekom online işlemler bilgi kısmında sözde verilen 16 Mbit'e interneti gösteriyor) Eğer bu hız ve internet kesilmesi bu şekilde devam edecekse ücretin aylık olarak yarısını geri iade edin. Ya da problemi çözün

27 Ekim 2023 23:58

Tarih 27.10.2023. İnternet sorunu çoğunlukla düzeldi. Yani kesinti olmuyor ama 16 Mbps verilmesi gereken hız daha hiç görmedim. Genelde 5 Mbps den başlıyor, 6-7-8-9-10 bandında oynayıp duruyor. Güncel 16 Mbps internet hızı için ödediğimiz fiyat 140 TL. Lakin kullandığımız internet 8 Mbps. (Bilgisayar ve telefonlardan yaptığım testeler aşağı yukarı aynı genelde 10 Mbps nin altında kalıyor internet hızı) Hatay/Kırıkhan aytelekom (Bulunduğumuz bölgede başka bir altyapı yok. Mecburuz ya ondan oluyor galiba bu...)

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
15 Mayıs 2025 00:24
Aytelekom'dan Uzun Süreli İnternet Kesintisi Ve Yetersiz Müşteri Desteği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 12:07
Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 22:03
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
27 Temmuz 2023 13:18
"Keşke talebimizi ilk ilettiğimizde dikkate alsaydınız ama erken geri dönüş için de teşekkür ederim."
Aytelekom Faturası Hakkında