23 Aralık 2024 16:20

Çalıştığım şirkette ilk maaşımı almamın ardından, adıma Axa Sigorta tarafından otomatik katılım hesabı açıldı. 11.11.2024 tarihinde SMS ile bilgilendirildim ve hesabımın açıldığı bildirildi. Aynı gün cayma işlemi gerçekleştirdim ve 13.11.2024 tarihinde param hesabıma iade edildi. Ancak Axa Sigorta sisteminde herhangi bir aktif poliçem görünmemesine rağmen, E-Devlet üzerinden kontrol ettiğimde sözleşmemin işlemde olduğunu gördüm.

Bunun üzerine iş yerim, 12. Aya ait maaşımdan kesinti yaparak ilgili tutarı Axa Sigorta'ya göndermiştir. Ancak Axa Sigorta tarafından gönderilen mailde, firmalarında herhangi bir poliçem olmadığı bilgisi tarafıma iletilmiştir. Bu durum nedeniyle mağdur oldum.

Konunun ivedilikle çözülmesini ve maaşımdan yapılan kesintinin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Gerekenin bir an önce yapılmasını rica ediyorum.

24 Aralık 2024 08:40 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sn. Ö. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

25 Aralık 2024 08:17

Ali sonuçtan memnun

29 Ocak 2024 22:33
"Turan beye samımı yardımları için teşekkür ederim bu yanlışlığı kaldırdı icra dosyasını kaldırdı"

10 Aralık 2024 23:08
Bilinmeyen Kesintiler İçin Acil İade Talebi