Semanur sonuçtan çok memnun

Axa Sigorta İptal İşlemlerinde Zorluk Çıkartıyor

13 Aralık 2024 16:38
Semanur'un Teşekkür Mesajı
“Özlem hanıma teşekkür ederiz”

Axa Sigorta trafik poliçe iptalini gerçekleştirmiyor.
5 Aralık 2024 tarihi itibariyle değişen mevzuat gereği yeni alıcının trafik sigortası yaptırma zorunluluğuna istinaden alici e**** ö****** adına 11/12/2024 tarihinde yapılan 53445305 poliçe numaralı sigorta yapılmıştır. Ancak araç satışının iptal olmasından kaynaklı Axa nın iptal zeyli düzenlemesi gerekmekte ise de Axa şirketi gerekli zeyli yapmamakta diretmektedir.
Araç e**** ö******'e satışı gerçekleşmeyip başka 3. Şaha satıldı. Ancak Axa merkeze tüm evraklar, satıcı ruhsatı ve alıcı bilgileri gönderilmesine rağmen e**** ö****** adına Axa Sigorta şirketinden yapılan 53445305 numaralı poliçe hala iptal etmemiştir. Axa şirketi mağduriyet yaşatmaktadır.
Poliçe parasını karttan çekmiş, iptal yapmadığı içinde maddi kayıp yaratmıştır.

13 Aralık 2024 16:54 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Sn. Ö. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

17 Aralık 2024 14:23

Sitenize yansıyan başvuru ilgili birimimiz ile paylaşılmış olup iptal işlemi yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Semanur
17 Aralık 2024 14:26

Özlem hanıma teşekkür ederiz

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Kazadan Sonra Tazminat Ödemesi Gecikiyor, Mağduriyetim Artıyor

24 Nisan 20:04
Samet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 18:30
Yunus sonuçtan çok memnun