Zeynep sonuçtan çok memnun

Axa Sigorta Denizbank Kredi Kartımdan Para Çekiyor

Axa Sigorta Denizbank Kredi Kartımdan Para Çekiyor
25 Haziran 2024 13:00

Axa Sigorta Denizbank kartımdan benden habersiz para çekiyor. Bunu daha önce de fark edip görüşmüştüm hiçbir çözüme ulaştırmamışlar. Haberim olmadan Axa Sigorta tarafından bir poliçe düzenlenmiş; hiçbir bilgim ve onayım olmadan kartımdan para çekiliyor. Acil olarak poliçenin iptal edilmesini talep ediyorum. Yüksek miktarda para çekildi ve çok paraya ihtiyacım olduğu bir dönemdeyim para iademin yapılmasını rica ediyorum.

25 Haziran 2024 15:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sn. Y. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

26 Haziran 2024 01:43

Sanırım müşteri hizmetleri beni aramış ama görmedim tekrardan arayabilirseniz çok memnun olurum.

26 Haziran 2024 14:27

Sn. Y. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet üzerine sigortalımız ile irtibata geçilerek iptal sürecinin tamamlandığını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

26 Haziran 2024 15:28

Teşekkür ederim sorunum çözüldü.

28 Nisan 2024 16:19

25 Nisan 2024 11:33

11 Ekim 2024 14:15
Zehra sonuçtan memnun

27 Eylül 2023 21:47
"Axa Sigortadaki bayan ilgilendi para iadem ve poliçe iptalim gerçekleştirildi teşekkür ler."

09 Temmuz 2023 13:10