Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Beta Hcg Tahlili Karşılamadı

08 Ocak 2024 11:52

Axa Sigorta'dan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım, doğum teminatım yoktu. Hastanenin acil bölümünden kasık ağrısı şikayeti ile giriş yaptım, sistit teşhisi konuldu. Doktor birçok tahlil istedi, vereceği ilaçları da teyit etmek amacıyla bir Beta hCG testi istedi. Bu sigorta şirketi Beta hCG'yi karşılamadı ve o parayı ödemek zorunda kaldım. Axa Sigorta çağrı merkezini aradığımda birçok evrak söyleyip, o evrakları mail atmamı istediler. Axa Sigorta'ya mail attım iki kez; ancak doğum teminatım olmadığı için Beta hCG testini karşılamadıklarını, ücret iademin olmayacağını söylediler. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Doğum teminatımın olmaması ile Beta hCG testinin ne alakası var anlayamıyorum. Hamile olsam ne olur, olmasam ne olur? Zaten sigortadan doğum teminatım olmadığı için faydalanamıyorum.

08 Ocak 2024 14:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sn. K. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

11 Ocak 2024 09:50

Axa Sağlık Sigortası Hastane Tetkik Ücretini Karşılamadı!

22 Ağustos 2024 11:47

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Ultrason Ve Mamografi Sorunu

22 Mayıs 2025 15:17

27 Ocak 2024 14:04
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 09:17
Regayip sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Hastane De Muayene Ücretini Alakasız Şekilde Ödemiyor!

13 Ağustos 2024 11:30