Uğur sonuçtan memnun

Axa - Mepa Sigorta, İptal Edilen Kasko Poliçe Bedelinin Ödenmemesi

27 Kasım 2023 16:18
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Hızlı aksiyon ve acente kaynaklı sorunun çözümü için teşekkür ederim.”

03.11.2023 tarihinde aracımı sattım. Aynı gün noter satış senedi ile kasko poliçesinin iptali için Axa Sigorta acentesi Mepa Sigorta'ya bizzat gittim ve satış senedinin kopyasını elden teslim ettim. 08.11.2023 tarihinde arandım, poliçe bedelini banka havalesi ile gönderdiğim için aynı şekilde iade edileceğini ve IBAN paylaşmamı istediler. Aynı gün IBAN'ımı gönderdim. Mepa, ödemelerinin Cuma günleri olduğunu söylüyor, her hafta soruyorum ancak konuşmamız üzerinden 3 Cuma geçmesine rağmen hala oyalamaya devam ediyor. Hafta sonu gönderdiğim mesajıma bugün (27.11.2023) sabah dönerek, iade için tek arkadaşlarının çalıştığını, hemen ilgileneceklerini söylediler. Görüşmemiz üzerinden 6 saat geçmesine rağmen dönüş yapılmadı, telefonla aradım, cevap veren ya da geri arayan da olmadı. Umarım bu şekilde ciddiye alırlar.

27 Kasım 2023 16:33 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Sn. İ. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

29 Kasım 2023 14:34

Siteniz yansıyan başvuru ilgili birimimiz ile paylaşılmış olup sigortalımızın iadesi yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

29 Kasım 2023 15:53

Axa Sigorta merkezi ile görüşmem sonucunda konu ertesi gün çözüldü ve iade ödemem yapıldı. Hızlı aksiyon ve ilgileri için teşekkür ederim.

29 Kasım 2023 15:54

Şikayetvar.com'a da ayrıca teşekkür ederim.

30 Kasım 2023 08:49

Hızlı aksiyon ve acente kaynaklı sorunun çözümü için teşekkür ederim.

Axa Sigortadan Paramı Alamıyorum.

15 Şubat 2024 11:15

28 Mayıs 2024 11:02
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Kasko Poliçesini Düzenlemiyor Sigortam.net Saçmalığı

01 Ağustos 2024 11:27
Muzaffer sonuçtan çok memnun

Muzaffer
28 Eylül 2024 18:03
"Aradılar ve sorunumu çözdüler bende bankayla iletişime geçtim sorun düzeltildi. Teşekkürler..."