Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Awox Marka Aldığıma Bin Pişmanım

Awox Marka Aldığıma Bin Pişmanım
14 Ağustos 2024 17:48

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Awox marka televizyon aldım. Aldığım günden belli pişmanım. Televizyonum şu an 5 dakikada bir kendi kendine açılıyor kapanıyor müşteri hizmetlerini aradım servis kaydı oluşturmak için benimle hiçbir şekilde ilgilenmeden direkt servisi numarasını verdiler siz kendiniz görüşün dediler benimle muhatap olmamak için telefonu dahi suratıma kapattılar. Servis de fatura ve Garanti belgesini istiyor başka türlü olmayacağını söylüyorlar. Şu an faturada garanti belgesi de kayıp normalde kimlik numaram isim veya soy isimden isimden direkt çıkması gerekirdi müşteri hizmetleri ve servis hiçbir şekilde benimle ilgilenmiyor televizyon bozuk bir şekilde duruyor. Bir daha Awox marka almak mı tövbe tövbe tövbe

15 Ağustos 2024 19:43

Awox marka televizyon aldı ama Bin pişmanım televizyonda sistemsel bir sıkıntı yaşıyorum ne müşteri hizmetleri ne servis benimle ilgileniyor müşteri hizmetleri servise yönlendiriyor servis müşteri hizmetlerine yönlendiriyor hiçbiri zerre kadar yardımcı olmuyor bir daha Awox marka mı almak tövbe tövbe tövbe tövbe binlerce kez tövbe

Ek
15 Ağustos 2024 14:49 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

15 Ağustos 2024 15:21

Bana telefon numarasını veriyorsunuz tüm taleplerinizi iletim diyorsunuz fakat aradığımda hiçbir şekilde müşteri hizmetleri yardımcı olmamakla beraber telefonu suratıma kapatıyorlar

25 Ağustos 2024 15:25

Halen müşteri hizmetlerinin aramasını bekliyorum. Anlaşılan çok yogunlar. İşte kalite buradan belli olur

Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Cemre
07 Aralık 2023 15:45
Awox Televizyonuma El Koydu!
M.ali sonuçtan hiç memnun değil

M.ali
11 Eylül 2023 12:02
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Berk
19 Nisan 2024 17:05