Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Avva Giyim Kargo Takip Sorunu Ve İlgisiz Mağaza Personeli

25 Temmuz 2024 11:01

Merhaba, Piazza AVM mağazanızdan 16.07.2024 tarihinde bir ürün aldım. İstediğim beden olmadığı için adrese kargolayabileceklerini söylediler. 22.07.2024 tarihine kadar aradığımda telefonlar asla açılmadı ve belirttiğim tarihte kuruma giderek ürünümün gelip gelmediğini sordum. Ürününüz size gönderilmek üzere kargoya verildi denildi ama yanında başka bir arkadaş aramaya başladı. Sonra kurum müdürü olduğunu ifade eden, adının F**** olduğunu söyleyen hanımdan yazılı bir kağıt istedim. Önce veremem diye diretti, sonra teslim almadığımı yazdığı faturamı verdi. Ürünümün kargoya verilmediğini anladım ancak hiçbir şey demeden kurumdan ayrıldım. Ayrılırken kendi şahsi numarasını paylaştı. 24.07.2024 tarihinde sabah saat 09.00 civarında ürünüm ne durumda diye WhatsApp'tan yazdım. Mağazaya geçmediğini, geçince kargo takip no paylaşacağını söyledi. Saat 12.30 civarında tekrar yazarak paylaşım yapmasını istedim. Mağazada olmadığını, geçince paylaşacağını tekrar yazdı. Mağazada elbet biri vardır, o kişiden isteseniz ve gönderseniz dedim. Sonra bana hangi kargoya ait olduğunu bilmediğim, şirket adı görünmeyen bir numara paylaştı. Kargo şirketini sorduğumda UPS dedi. Verdiği numarayı UPS Türkiye takibe girdiğimde 'paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir' yazıyordu. Kendisine bu görüntüyü WhatsApp'tan gönderdim, bu yazıyı anlayamadığımı sordum. 'Bugün 3'te giriş yapacağım, ben de arar sorarım' diye cevap verdi. UPS'nin sitesinde online yardımdan paylaşılan kargo numarasını vererek kargomu sordum, 'ilettiğiniz takip koduyla ilişkili gönderi kaydı bulunmamaktadır' yazıyordu. Bu görüntüyü de paylaştım. Bir daha cevap yazmadı. Müşteri hizmetlerini arayarak yardım istedim. Akşam saatlerinde Avva'dan aradığını söyleyen 0552 ile başlayıp 63 ile biten bir numaradan arandım. Sanki azarlarcasına konuştu. En son telefonu kapatırken 'Bakın beyefendi, siz de çalışıyorsunuz, ben de. Bu kadar uzun konuşmaya gerek yok, siz bana ürünümü teslim edebileceğiniz günü paylaşın, kapatalım' dedim ve konuşmayı 'Cuma günü elimde olur mu?' şeklinde soruma 'İnşallah' cevabını alarak telefonu kapattım. 2 saniye geçmedi, aradı. '15 dakika beni telefonda oyaladınız, şimdi telefonu kapatıyorsunuz. Siz edep bilmiyorsunuz' gibi cümleler kurdu ve cevap vermeden suratıma telefonu kapattı. 25.07.2024 tarihinde sabah saat 9.00'da UPS sitesinden ürünümü sorguladığımda dağıtımda diyor. Şu an ancak soruyorum, kurum müdürü olduğunu söyleyen F**** Hanım olaydan bir haber ve ilgisiz. Telefon açıp sözde şikayet dinleyecek beyefendi adını hatırlamıyorum.

25 Temmuz 2024 11:07 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla , AVVA Müşteri Hizmetleri

Dilek
25 Temmuz 2024 15:05

Müşteri temsilciz sema hanıma teşekkür ediyorum

Çağlar
01 Aralık 2023 18:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 15:41
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 13:28
Orhun sonuçtan çok memnun

19 Haziran 09:58
"S**** hanıma ilgileri için teşekkür ederim"

30 Ocak 2024 14:08