Olcay sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 13:28

Mersin merkezden avşar yapı şirketi sahibi t**** c**** ile ahşap üçgen dağ evi yapması için ocak ayında sözleşme imzaladık. 415 bin tl'ye anlaştık masraflar ve malzeme için kredi kartlarımızı kullandı. 350 bin vermiş olduk. Teslim tarihi 17 Mart 2024 olmasına rağmen şahıs sadece demir iskeleti kaynattı ve bir daha araziye uğramadı.

Yağmur çamur yok efendim şuydu buydu oyaladı durdu. Şahsın vergi kimlik numarası adresi ismi vs her bilgisi mevcut. Mersin erdemlide beş tane prefabrik vb. Ev işi almış başlamış ama bitirdiği bir tane yok. Adam biraz iş yapıyor ve kayboluyor. Ne malzemeyi tam getirdi ne işimizi yaptı hep haftaya başlayacağını söylüyor.

Kendisi hakkında yasal süreci başlatıyorum. Vaatlerle para alan usta gibi duran, hayal satan bir şahıs. Biz yanıltıldık. Şahıs Maraş Göksun'lu olduğunu ifade etmektedir. İnşallah paramızı geri alabiliriz. Eğer yanıltıcı değilsen t**** c**** eğer haramda gözün yoksa, emek emek kazandığım paramı çoluğumun çocuğumun nafakasını bana geri iade edersin. 350 bin şahıstan enflasyon farkı hariç alacağım vardır.

Sinan
Sinan

Selamün aleyküm kral bizi de bu arkadaş oyalıyor seninle görüşme imkanımız var mı yasal süreç hakkında

Halil
Halil

Hiç durma şikayet et devlet bu işin peşini bırakmıyor

Olcay
Olcay

Halil bey yasal süreci avukatımız ile başlattık

Yeşil Bursa Ahşap Ev Paramızla Mağdur Olduk

22 Nisan 2024 14:54