Bernur sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Dil Enstitüsü Eğitim Tekrarı İçin Sözleşmeye Uymuyor

03 Mayıs 2024 12:28

Kurstan İngilizce a2, b1, b2 olmak üzere 3 kur satın aldım. Her kur için kur bitiminde isteğe bağlı olarak kura %90 oranında katılım sağlanırsa eğitim tekrarı olduğu söylendi. B1 kurunu bitirdikten sonra eğitim tekrarı istedim ve bana eğitim tekrarının kur sonundaki sınavı geçemezsem alabileceğimi söylediler. Bana böyle bir şeyin kayıt olurken söylenmediğini söylediğimdeyse inatla herkese söylediklerini ilettiler. Kur geçme notu 60'mış ben onu bile eğitim tekrarı istedikten sonra öğrendim, çünkü herhangi bir detay vermeye gerek duymadan sadece satış yapma odaklılar. Ayrıca böyle bir şeyin sözleşmede yazmadığını söylediğimdeyse bana " her şeyi sözleşmeye yazsaydık 250 sayfalık sözleşme olurdu" gibi saçma bir cümle kurdular. Sınavı geçmeyle ilgili olduğunu bilsem zaten sınavı da ona göre yapardım dediğimde art niyetlisiniz dediler. Yani kurum prosedürlerini sözleşmeye geçirmeyip, bunların sözleşmede olmadığı söylendiğinde dalga geçer gibi cevap veren onlarken art niyetli olan ben oluyorum. Bunların sonunda telefonla konuştuğum kişiye yetkilisiyle görüşmek istediğimi bildirdim o da ileteceğini söyledi, tarih 25 Mart'tı. 16 Nisan'da kimse bana dönüş yapmadığı için WhatsApp üzerinden ne zaman dönüş yapılacağını sordum, gün içerisinde dönüş yapılacağını söylediler ve hala dönüş yapmadılar. Yani dediğim gibi kurum sadece satış odaklı olduğu için satıştan sonraki herhangi bir süreçle ilgilenmiyorlar. Kurumu kimseye önermiyorum ve bu işin peşini de bırakmayacağım.

Şeyma
Şeyma
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, sonuç ne oldu acaba?

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 17:14

Pelin Dil Okulları 'nın Yetersizliği