English City Arnavutköy Kalitesiz Hizmet Şikayeti

05 Kasım 2024 14:57

A1 seviyesinden başladığım kuru B1 seviyesine kadar sabırla götürmeye çalıştım. Benimle birlikte bu kura başlayıp B1 seviyesine geçen çoğu öğrenci henüz basit yapıda bile İngilizce cümle kuramıyorlar. Hocalarında elinden gelen bir şey olmadığı için durup durup eski zamanları anlatıyorlar ki eksikleri kapansın ve siz sürekli geri düşürülüyorsunuz ben girdikten sonra gram yol katede bildiğimi düşünmüyorum. Girdiğimde de belli bir seviyede İngilizce bilgim vardı aynı seviyede kaldı gram ilerlemedi. Bu arada saf olduğumdan falan değil 24 yaşımdayım ve yüksek makine mühendisiyim kurumun saçma sapan düzeni yüzünden hem param hem zamanım gitti. 1 sene boyunca her haftasonumu bu kuruma ayırdım ve hiçbir yol katedemedim. Kurum vaat ettiği hiçbir şeyi karşılamıyor. Lavaboları ve sınıfları çok pis. Lavabolar yaz tatilinde bildiğiniz sineklenmişti çok pislik içinde bir kurum.

Güncelleme: Kısaca şunu da anlatmak istiyorum. Kendilerine hakarette bulunmadığım halde iftira ile birbirlerini dolduruşa getirmişler. Kurum Yöneticisi b***Bey ile derdimi paylaşmaya çalışırken çalışanları a** Hanım tarafından dolduruşa getirildiği çok belliydi. Kendisine hiçbir hakarette bulunmama rağmen kendisine ‘siz’ yerine sen dememi hakaret olarak algıladı ve beni şikayet edeceğini belirterek tehditler savurdu telefonu suratına kapatmak durumunda kaldım. Hiç kimsenin bu kurum ile bağlantısı olmasını kesinlikle istemem önünden bile. 2023 yılında 4 kur 20 özel ders olarak aldığım kurs paketini anlaşmazlık ortaya çıktığı zaman 3 kur satın aldınız 3 kurunuzu tamamlandı şeklinde başlarından savdılar ve sözleşmemin bu şekilde olduğunu beyan ettiler. Onun öncesinde kurumu başka bir hoca ile tekrar edebileceğimi ya da bir üst seviyede eğitime devam edebileceğimi söylüyorlardı. 1 sene boyunca hafta sonlarımı ayırdığım bu kurstan hiçbir fayda göremedim hakkımı helal etmiyorum dediğimde de suçlu ben oluyorum nasıl saçma bir kurum olduğunu umarım anlamışsınızdır. Yapıcı yaklaşmaya çalışan h*** Hocama çok teşekkürlerimi iletiyorum. Genel merkezleri olmadığı halde genel merkezden falan bahsediyorlar.

Bernur sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Dil Enstitüsü Eğitim Tekrarı İçin Sözleşmeye Uymuyor

03 Mayıs 2024 12:28
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Oydem Eğitim Kurumunda Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Hizmet

Didem