20 Haziran 2024 18:06

14.06.2024 saat 18:39'da Antalya Özdilek AVM'nin içindeki Avon standından annem ve babam için hediye aldım. Giderken de direkt Rare Gold parfüm istememe rağmen satış danışmanı kız bana Rare Pearls parfümü vermiş. Anneme aldığım için hediye paketi yaptırmıştım ve anneme Rare Gold aldığımı söylediğim için annem kutunun ambalajını açmış. 15.06.2024 tarihinde saat 13:05'te ürünün yanlış verildiğini söyledim ve ürün değişikliği talep ettim, ancak kendileri kabul etmedi. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, alaycı bir üslupla bana söyledi. Annemin ürünü neden açtığını sordu. Ben de aynı ürünü aldığımı söylediğim için koklamak istediğini, bu yüzden açtığını söyledim. Sonuçta koklamadan doğru parfüm olup olmadığını anlayamaz. Üzerinde yazıyor, okuyabilirsiniz diye bir üslupta bulundu. Ancak ben anneme aynı parfümü aldığımı söylediğim için annem bakmadan açtı. Şu anda hediye olarak aldığım üründe mağduriyet yaşıyorum. En yakın zamanda konu hakkında desteğinizi rica ederim.

21 Haziran 2024 08:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

Temsilcimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Temsilcimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

24 Haziran 2024 15:31

Avon Kozmetik Eksik Ürün Ya Da Yanlış Gönderimi Yapıyor!

09 Nisan 2024 13:04
Avon Kozmetik Eksik Ürün Ya Da Yanlış Gönderimi Yapıyor!
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 23:39
Avon Kozmetik Antares AVM Mağazası Kutusu Açılmayan Ürünü İade Almadı
Avon Kozmetik Antares AVM Mağazası Kutusu Açılmayan Ürünü İade Almadı
Süphiye sonuçtan çok memnun

Avon Kozmetik Mağazasında Yanıltıcı Fiyat Farkı ve İade Sorunu

24 Temmuz 2025 19:06
"Merhaba Avon merkezden birkaç defa aradılar beni. Özür dileyip para iadesinin yapılmasını sağladılar. Buradan müşterisini mağdur etmediği için teşekkür ediyorum. Ayrıca sorunumu çözmelerine aracı oldukları için, Şikayetvar platformuna da teşekkür ederim"
avon-kozmetik-magazasinda-yaniltici-fiyat-farki-ve-iade-sorunu-1.jpg