Avon Kozmetik Rujun Farklı Bir Renk Gelmesi!

1 Mayıs 2024 11:14261
Şenay'ın Teşekkür Mesajı
Bir şikayetim oldu ve yanıtsız kalmadı. Numaramdan aranarak çözüm odaklı olundu ve olumlu sonuçlandı. Müşteriye değer verildi teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim.
Şenay
30 Nisan 2024 11:43

Merhabalar hayatta şikayet etmekten asla hoşlanmıyorum bu sayfaya da şikayet olarak değil Övgü olarak gelmek isterdim amalı yıllardan beri çalışıyorum yıllardan beri ürün alıyorum düzenli bir şekilde niçin katalogda görünen renk ruj aynı gelmiyor neden yani bir uçurum olamaz arada anlatabiliyor muyum bir uçurum olamaz kahverengi görünen ruj pembe gelemez yani böyle bir şey yok para veriyoruz sadece kahverengi ruj geleceği için alıyoruz oradaki kodlama sistemini biz bilemeyiz kodlama sistemindeki yazan ismi biz bilemeyiz sadece görseli biliriz biz görselde ne varsa onu görür ve onu algılarız çünkü görsel bu şekilde Bakıyoruz kahverengi gözüküyorsa Okey bu kahverengidir diyoruz aşağıdaki kodlama sistemlerini numara sistem sistemlerini bu isimlerinin hangi tonda olduğunu biz bilemeyiz müşteri avu takip ederken kod sistemlerini ya da isimlerini bilmek mecburiyetinde değil sadece renge bakar

2 Mayıs 2024 10:34 (Şikayetten 23 saat sonra)

Temsilcimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Temsilcimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

3 Mayıs 2024 16:07

28626023 numaralı şikayet hakkında, Sayın Şenay A. ile şikayeti hakkında 03.05.2024 tarihinde görüşülmüş ve şikayeti hakkında detaylı bilgi alınmıştır. Temsilcimizin bildirimine istinaden gerekli incelemeler yapılarak tüm bilgiler kendisine iletilmiştir. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

Şenay
3 Mayıs 2024 16:21

Avon Mağazasında Müşteri Hizmetleri Şikayeti

13 Nisan 18:34263

13.04.2026 günü saat 17.45 civarında İstanbul Tepe Nautilus AVM’deki Avon mağazanızda son derece rahatsız edici bir duru...

1 Destek

Tümünü Gör
Avon Asansörlü Göz Kalemi Ziyan!

Avon AsansörlüGöz Kalemi Ziyan!

Melis

Kübra
Avon Kozmetik Otomatik Ödeme Sorunu

Avon KozmetikOtomatik Ödeme Sorunu

Leyla
Avon Kozmetik Top Allık Ürün Gramı Az, Fiyatı Yüksek!

Avon Kozmetik TopAllık Ürün Gramı Az, Fiyatı Yüksek!

Ful